M@MuT Napisano 19 Grudnia 2018 #540147 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Nick: M@MuTWiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem ta funkcje przez pól roku na serwerowni która już nie istnieje.. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Kiedyś bawiłem się w tym całkiem sporo, na chwile obecna daje sobie bezpieczne 4 Staż w CS-sie: Pogrywam sobie już od momentu gdy skończyłem 14 lat Steam / NonSteam: NonSteam, lecz jesli jest to duza przeszkoda to zakupie te grę na steam Dlaczego Ty: Spędzam całkiem sporo czasu wolnego na serwerze, chciałbym by graczom żyło się lepiej i chce pomagać w rozwoju tego świetnego serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jeśli mam wolne to nawet od 3 do 6 godzin, a po pracy mogę spędzać po 2 godzinki c: Kontakt: Forum, GG, Messenger (Założę nowe konto do kontaktu z graczami) Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/M%40MuT/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 19 Grudnia 2018 #540149 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) TAK Wiek + gt + amx +/- (Ale zawsze mozna sie poduczyć) Życzę Powodzenia Do wypowiedzi zapraszam @.:lHlQlAl:. @..Scream.. @wyklety09 @GoldNM @BosoPrzezSwiat Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Marcineeek. M@MuT dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 19 Grudnia 2018 #540156 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Tak +widze na serwerze +wiek +gt +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..Scream.. Napisano 19 Grudnia 2018 #540162 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Na Tak Powodu Poniżej +GT +WIEK +OGARNIA -/+ AMX +KULTURA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 19 Grudnia 2018 #540164 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Jestem na TAK, Powodzenia +Wiek +Gt +/- AMXX , no ale nie każdy od razu zna wszystkie komendy , można się nauczyć +Widzę go na serwerze +Nie łamie regulaminu, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 20 Grudnia 2018 #540178 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Podanie przyjmuję Zgłoś się do H@ z powodem dodania flag (czarnej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 20 Grudnia 2018 #540179 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi