Cwaniak ** 3 Posted December 24, 2018 Chciałbym napisać skargę na gracza ikz' za niewłaściwego bana. Ogólnie opisze sytuacje, był przypadek gdzie wyzywałem się z innym graczem ponieważ on zaczął, a nie daje sobie w kasze dmuchać przez innych. Napisałem podanie o admina a on skomentował że jestem niekulturalny więc dzisiaj na serwie się pytam: "czy żeby być adminem trzeba być leszczem , nie przeklinać i dawać sie wyzywać innym" i dostałem bana że wyzywam jego. Cytuj Edytuj Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 24, 2018 Pisząc skargę, należy zastosować się do poniższego wzoru. Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez wzoru nie będą brane pod uwagę! Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 24, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites