Swirusek Napisano 25 Grudnia 2018 #540699 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Twój nick podczas gry: $w!RuSeK Godzina, data zdarzenia: 15:50 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP:93.159.186.228 Uzasadnienie: Ban za miny? Admin ktory banował albo nie wie gdzie mozna stawiac albo ja nie wiem... Od BS'a na B do RESPU CT jest wolna przestrzen mozna stawiac... Kolo BS A w strone respu CT TEZ MOZNA STAWIAC MINY! ADMIN OKULARY ALBO COS.. BAN NIE SŁUSZNY! Upomnienie czy cos dla niego! Po Drugie człowieku jest plugin od min gdzie blokuje jesli jest miejsce nie dozwolone! MarciNeeeeeeeek. Chlopcze troche dluzej tu grałem niż Ty! Naucz sie pierw byc dobrym adminem bo duzo Ci broakuje za nie dlugo Ci skarge za to co robisz wstawie na forum! Konczy mi sie cierpliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 25 Grudnia 2018 #540701 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Ban już minął, ale @Marcineeek. zapraszam z dowodami na winę gracza. 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 25 Grudnia 2018 #540705 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Reczywiście mogłem się pomylić przepraszam mój błąd :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 25 Grudnia 2018 #540706 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi