Old GaMer Napisano 16 Grudnia 2015 #366847 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nick:RobEN Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):jest Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Poprostu chce pomoc w ogarnieciu serwera oraz opiekun wie dlaczego chce dojsc do was Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie od 1h do 3 a może i więcej Kontakt: steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/RobEN/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Grudnia 2015 #366852 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Dostajesz ostrzeżenia za brak aktywności na serwerze, gdzie masz Admina, a chcesz Admina na innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Variat Napisano 16 Grudnia 2015 #366972 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Owszem, widziałem cię lecz zazwyczaj grałeś jakąś mapę i zwijałeś Tak czy siak byłbym na nie z powodu dosyć słabej aktywności jeżeli chodzi o Cod'a, a tu jeszcze słaba aktywność na innym serwerze... Nie fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 17 Grudnia 2015 #367017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na nie, ogarnij najpierw jeden serwer a dopiero składaj na innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367019 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na odd2 nie gram juz bo przeszlem na coda stad u mnie upomnienie w dziale, opiekun oraz s@ wyrazili zgode by przejsc (nie chce pisac kazdemu dlaczego zlozylem tu podanie), variat co do ciebie i twoich slow to jestes w bledzie . Czekam na decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolinciu Napisano 17 Grudnia 2015 #367052 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jestem na nie Gdybyś bywał częściej na serwis to może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 17 Grudnia 2015 #367121 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Na Nie , ponieważ masz już adma na innym serwie . Zgadzam się z Augustem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 17 Grudnia 2015 #367453 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 jestem na nie bo tylko jak wchodzisz na serwer wprowadzasz nerwową atmosferę i każdy wtedy stara się omijać serwer szerokim łukiem bo wzbudzasz u graczy strach. Jeżeli nie chcecie by serwer świecił pustkami i by robben jako jedyny siedział na serwie bo nikt inny nie chce z nim grac to proszę bardzo lecz wspomnicie moje mądre słowa. Posłuchajcie mnie mędrca ocalcie serwer nie dając admina temu potworowi. Dodatkowym minusem działajacym na jego nie korzyść jest to, że sam ostatnio przyznał się do tego, że zamierza założyć fejk konta tylko dlatego by dać pochlebne opinie o swojej personie. Widzicie teraz jakim jest potworem jeszcze mi nie uwierzyliście mam dowody tylko mogę je wysłać tylko meilem bo Robben powiedział że dojedzie wszystkich kto dał mu nie pochlebny komentarz drzyjcie przed zplugawionym demonem robeenem!!!! Jako bonus dodadam, że niegdyś kąpał się w odmładzającej krwi setek dziewic a jego dom gdzie dokonano wiele strasznych czynów obraca się obecnie w ruinę jest to swoisty monument zła zapomniane odmęty przez boga głuszy. Murszejące czaszki zabitych spoczywają w czeluściach piwnic domu robenna Czy teraz jesteście wstanie sobie wyobrazić ile zła może wylać się na ten serwer czy jesteście świadomi czynów jakie chce popełnić wobec całej społeczności multihedowiczów? jesteście tego pewni ? Jeżeli pozwolisz Robennowi zostać adminem właśnie sprowadzisz na świat zagładę nie jesteś wstanie wyobrazić co dzisiaj obudziłeś właśnie otworzyłeś wrota piekła. Miałem sen tego dnia gdy na to patrzyłem myslałem że kompletnie oszalałem groza zniszczenie zło którego byłem świadkiem jak inaczej mogłbym je wyjaśnić czy były to demony czy zrodził je Robben który tu napisał. Bramy multiheadu od wiekow stoja nie wzruszone i ty ich nie sforsosujesz zabierz plugawe demony z naszych ziem stoimy po stronie światła przenigdy nie wpuscimy Cie na multiheda a to o co prosisz nigdy nie bedzie Ci dane THE END zyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 17 Grudnia 2015 Autor #367463 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 jestem na nie bo tylko jak wchodzisz na serwer wprowadzasz nerwową atmosferę i każdy wtedy stara się omijać serwer szerokim łukiem bo wzbudzasz u graczy strach. Jeżeli nie chcecie by serwer świecił pustkami i by robben jako jedyny siedział na serwie bo nikt inny nie chce z nim grac to proszę bardzo lecz wspomnicie moje mądre słowa. Posłuchajcie mnie mędrca ocalcie serwer nie dając admina temu potworowi. Dodatkowym minusem działajacym na jego nie korzyść jest to, że sam ostatnio przyznał się do tego, że zamierza założyć fejk konta tylko dlatego by dać pochlebne opinie o swojej personie. Widzicie teraz jakim jest potworem jeszcze mi nie uwierzyliście mam dowody tylko mogę je wysłać tylko meilem bo Robben powiedział że dojedzie wszystkich kto dał mu nie pochlebny komentarz drzyjcie przed zplugawionym demonem robeenem!!!! Jako bonus dodadam, że niegdyś kąpał się w odmładzającej krwi setek dziewic a jego dom gdzie dokonano wiele strasznych czynów obraca się obecnie w ruinę jest to swoisty monument zła zapomniane odmęty przez boga głuszy. Murszejące czaszki zabity spoczywają w czeluściach piwnic domu robenna Czy teraz jesteście wstanie sobie wyobrazić ile zła może wylać się na ten serwer czy jesteście świadomi czynów jakie chce popełnić wobec całej społeczności multihedowiczów? jesteście tego pewni ? @up: Ale HISTORIA ... Przemilcze to bo sie usmialem z tego co napisales "Nie wiem gdzie tacy ludzie jak ty sie rodza ale dobrze ze sie rodza bo bez takich ludzi swiat byłby NUDNY" BRAWO TY ! MASZ LAJKA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 18 Grudnia 2015 #367798 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 NIE bardzo mało cb widuję na serwie a jak gram to czasami u mnie 7-12godzin dziennie a cb nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 18 Grudnia 2015 #367805 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 A ja jestem na tak. Gra sporo, aktywność ma, ogarnięty i sympatyczny Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 18 Grudnia 2015 #367811 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ja w sumie jestem na tak. Kulturka jest Zglasza na u@ jak i na steamie Bezkonfliktowy platforma steam jest aktywnosc jest Mysle ze mozna dac chlopakowi szanse, powodzonka Pozdrawiam Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2015 #367978 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Co do aktywności na c400 jak widać w GT wyrabiasz się doskonale, nie wdajesz się w konflikty i wiem, że sobie poradzisz Mimo tylu głosów przeciw, przyjmę Cie na okres próbny dwóch tygodni. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Grudnia 2015 #367979 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi