Gość Napisano 26 Grudnia 2018 #540792 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Nick: ChmielxDD Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:454606121 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Zależy jak mam czas to siedze 2-3 h Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Dosłownie 1 dnia mi brakuje do 2 miesięcy. Coś o sobie: Mam na imię Grzegorz mam 16 lat. Obecnie chodzę do 1 klasy technikum o profilu informatycznym. W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożna spotykać się ze znajomymi. Lubię pomagać innym oraz uczyć się nowych rzeczy. Doświadczenie: Byłem UBT ale na innej sieci przez 4 miesiące. Dlaczego Ty: Chcę pomóc obecnej ekipie i pomyślałem skoro jest otwarta rekrutacja to spróbuje swoich sił. Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Grudnia 2018 #540807 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Jesteś zbyt nową postacią na sieci, nie powierzymy tak bardzo ważnej rangi osobie, której kompletnie nie znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Grudnia 2018 #540808 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi