Skocz do zawartości

fandubstep1995

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, fandubstep1995 napisał:

Data/czas zdarzenia: przed chwilą 

NIck Admina/Gracza: VoN

Dowód(Ss'y/Demko):  https://www20.zippyshare.com/v/YvhHIrGq/file.html

Uzasadnienie: Ten gracz gra na wh+lekki aim do tego jeszcze no recoil a admin gó**o robił 

Świadkowie: ja i MarekPray 

Potwierdzam wszystko co kolega wyzej napisal.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Tak więc panowie przetrzepałam logi i nie ma ani grama zgłoszeń od Was, jedynie, że jeden idzie zapalić

L 12/30/2018 - 17:45:38: [amxbans_core.amxx] Login: "VoN<2528><STEAM_0:0:10357228><>" became an admin (account "STEAM............. w tym czasie Von wchodzi na serwer i zaczyna robić porządki ;)

A Tu Wasze "zgłoszenie"
L 12/30/2018 - 17:53:36: [adminchat.amxx] Chat: "MOVEMENT SZWECJA|Wojtek<2546><STEAM_0:0:444162949><>" chat " k***a JESTEĹš VON ADMEM A ch**a ROBISZ"
L 12/30/2018 - 17:56:52: [adminchat.amxx] Chat: "MOVEMENT SZWECJA|Wojtek<2546><STEAM_0:0:444162949><>" chat " RUSZ DUPE I BANUJ A NIE DO ch**a!"

Poza tym demko na odpalonego gracza, nie jest żadnym dowodem na winę admina. Po 2 nawet gdyby Von widział zgłoszenie i nie zbanował to nie pomyśleliście, że może po prostu jest czysty a Wy byliście w błędzie i zaczęliście cisnąć po Adminie bez powodu? Zastanówcie się na 2 raz :)

Napiszę tylko jak to wyglądało z mojej strony... Wchodzę na serwer i chwilę siedzę na spekcie obserwując jednego gracza. 

Gram parę minut i otrzymuje na u@ tekst:

(PLAYER) MOVEMENT SZWECJA|Wojtek :   KU*WA JESTE VON ADMEM A CH**A ROBISZ

Odpowiadam:

*DEAD* VoN :  ze co?

(PLAYER) MOVEMENT SZWECJA|Wojtek :   RUSZ DUPE I BANUJ A NIE DO CH**A!

Grałem parę minut, robiłem porządek z AFK i Pingowcami, nie miałem zgłoszeń na u@ co potwierdzają logi serwera i wyciąg z mojej konsoli.

Uważacie, że jak Admin wchodzi na serwer to od razu wie kto jest odpalony?  

PS. Ze spekta nie Cię wyrzuciłem. Pozdrawiam 

• Kobieta
  • Inwestor

Na u@ nie ma żadnego zgłoszenia od Niego ale za to jest na sayu

L 12/30/2018 - 17:43:40: MarekPray : @u Sprawdz tego Daniela

Coś chyba poszło nie tak i nawet gdyby @VoN to widział to wcale nie musiałby sprawdzać bo na zgłoszenia na sayu reagujemy tym, że bana/ kicka dostaje osoba która na say pisze o cziterach ;)

Idąc waszym tokiem myślenia czyli zgłaszając cheata to admin nic nie robi tak ?

VoN co ty gadasz za głupoty jak MarekPray wszedł na servier to ty grałeś a nie że siedziałeś na spect.
Jak ja wszedłem na server widziałem kilka akcji jego to postanowiłem sam nagrać demko to razem z MarekPray poszliśmy na specta to wtdy wszedł VoN na specta także widzę że bronią admina 

Edytowane przez fandubstep1995

• Kobieta
  • Inwestor

Idąc NASZYM tokiem to cziterów zgłaszamy na u@. Jeżeli zgłoszenie jest trafne Admin banuje, jeśli nie to tak jak mówisz Admin nic nie robi ;) Zgłoszenie było na sayu zanim wszedł Admin. A gdyby był i to widział to najpierw i tak ukarana zostałaby osoba pisząca o czitach na sayu ;)  Skarga całkowicie niesłuszna a dodatkowo za te bluzgi w stronę admina powinniście zostać ukarani Wy ;) Tym razem jednak odpuszczę a Wy popracujcie troszkę nad kulturą ;)

• Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...