fandubstep1995 Napisano 30 Grudnia 2018 #541418 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Data/czas zdarzenia: przed chwilą NIck Admina/Gracza: VoN Dowód(Ss'y/Demko): https://www20.zippyshare.com/v/YvhHIrGq/file.html Uzasadnienie: Ten gracz gra na wh+lekki aim do tego jeszcze no recoil a admin gó**o robił Świadkowie: ja i MarekPray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPray Napisano 30 Grudnia 2018 #541422 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 6 minut temu, fandubstep1995 napisał: Data/czas zdarzenia: przed chwilą NIck Admina/Gracza: VoN Dowód(Ss'y/Demko): https://www20.zippyshare.com/v/YvhHIrGq/file.html Uzasadnienie: Ten gracz gra na wh+lekki aim do tego jeszcze no recoil a admin gó**o robił Świadkowie: ja i MarekPray Potwierdzam wszystko co kolega wyzej napisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Grudnia 2018 #541425 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Tak więc panowie przetrzepałam logi i nie ma ani grama zgłoszeń od Was, jedynie, że jeden idzie zapalić L 12/30/2018 - 17:45:38: [amxbans_core.amxx] Login: "VoN<2528><STEAM_0:0:10357228><>" became an admin (account "STEAM............. w tym czasie Von wchodzi na serwer i zaczyna robić porządki A Tu Wasze "zgłoszenie" L 12/30/2018 - 17:53:36: [adminchat.amxx] Chat: "MOVEMENT SZWECJA|Wojtek<2546><STEAM_0:0:444162949><>" chat " k***a JESTEĹš VON ADMEM A ch**a ROBISZ" L 12/30/2018 - 17:56:52: [adminchat.amxx] Chat: "MOVEMENT SZWECJA|Wojtek<2546><STEAM_0:0:444162949><>" chat " RUSZ DUPE I BANUJ A NIE DO ch**a!" Poza tym demko na odpalonego gracza, nie jest żadnym dowodem na winę admina. Po 2 nawet gdyby Von widział zgłoszenie i nie zbanował to nie pomyśleliście, że może po prostu jest czysty a Wy byliście w błędzie i zaczęliście cisnąć po Adminie bez powodu? Zastanówcie się na 2 raz SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fandubstep1995 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor #541426 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Logi sprawdziłas widzę ale nie uwzględniłaś jednej rzeczy MarekPray spamował na u@ dla admina także sprawdź dokładniej tyle z mojej strony danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 30 Grudnia 2018 #541428 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Napiszę tylko jak to wyglądało z mojej strony... Wchodzę na serwer i chwilę siedzę na spekcie obserwując jednego gracza. Gram parę minut i otrzymuje na u@ tekst: (PLAYER) MOVEMENT SZWECJA|Wojtek : KU*WA JESTE VON ADMEM A CH**A ROBISZ Odpowiadam: *DEAD* VoN : ze co? (PLAYER) MOVEMENT SZWECJA|Wojtek : RUSZ DUPE I BANUJ A NIE DO CH**A! Grałem parę minut, robiłem porządek z AFK i Pingowcami, nie miałem zgłoszeń na u@ co potwierdzają logi serwera i wyciąg z mojej konsoli. Uważacie, że jak Admin wchodzi na serwer to od razu wie kto jest odpalony? PS. Ze spekta nie Cię wyrzuciłem. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Grudnia 2018 #541429 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Na u@ nie ma żadnego zgłoszenia od Niego ale za to jest na sayu L 12/30/2018 - 17:43:40: MarekPray : @u Sprawdz tego Daniela Coś chyba poszło nie tak i nawet gdyby @VoN to widział to wcale nie musiałby sprawdzać bo na zgłoszenia na sayu reagujemy tym, że bana/ kicka dostaje osoba która na say pisze o cziterach Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fandubstep1995 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor #541431 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Idąc waszym tokiem myślenia czyli zgłaszając cheata to admin nic nie robi tak ? VoN co ty gadasz za głupoty jak MarekPray wszedł na servier to ty grałeś a nie że siedziałeś na spect. Jak ja wszedłem na server widziałem kilka akcji jego to postanowiłem sam nagrać demko to razem z MarekPray poszliśmy na specta to wtdy wszedł VoN na specta także widzę że bronią admina Edytowane 30 Grudnia 2018 przez fandubstep1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Grudnia 2018 #541432 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Idąc NASZYM tokiem to cziterów zgłaszamy na u@. Jeżeli zgłoszenie jest trafne Admin banuje, jeśli nie to tak jak mówisz Admin nic nie robi Zgłoszenie było na sayu zanim wszedł Admin. A gdyby był i to widział to najpierw i tak ukarana zostałaby osoba pisząca o czitach na sayu Skarga całkowicie niesłuszna a dodatkowo za te bluzgi w stronę admina powinniście zostać ukarani Wy Tym razem jednak odpuszczę a Wy popracujcie troszkę nad kulturą call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Grudnia 2018 #541433 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi