DeMoNeK1910 Napisano 7 Stycznia 2019 #542458 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Nick:DeMoNeK1910Wiek:15Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:459224152Ile czasu dziennie spędzasz na forum: dużo bo przeglądam cały czas jakieś tematy.Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie):niestety nie ale miesiąc jest Coś o sobie: Mam na imię Alan mam 15 lat. Pochodzę z woj łódzkiego interesuje się grami jak i sportem po skończonym gimnazjum wybieram się na mechanika. Doświadczenie: Nie raz byłem ubt i nie ostatni a więc doświadczenie jest można przepytać sprawdzićDlaczego Ty:Ponieważ widzę że w dziale ubt potrzeba pomocy ja mam dużo czasu i chęci do pomocy mam doświadczenie w roli unbanteam myślę że się nadaje owszem nie spełniam wymagania dwumiesięczny staż ale jestem adminem na awp grałem 2 dni arcanos mi zaufał i dobrze się spełniam z funkcji admina. dziękuje Demon Edytowane 7 Stycznia 2019 przez DeMoNeK1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2019 #542489 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Nie spełniasz wymagań, do wieku już przymkne oko, bo było już kilku takich jak Ty. Mam wątpliwości co do Twojej aktywności na forum. Czas online 28m 10s, to jednak troszkę mało jak na kandydata osoby, która musi być aktywny na forum nie godzinkę lub dwie dziennie. Popraw to i zapraszam za 2 tygodnie. Kyou dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2019 #542490 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi