call_me_Lukas Napisano 10 Stycznia 2019 #542887 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Hejka ! Mam propozycję dodania działu World of Tanks- dla nie wiedzących co to jest to gra o czołgach, sądzę iż na 10000% znajdzie się na forum trochę czołgistów i moglibyśmy dzielić się swoimi doświadczeniami bitwami oraz być może zachęcili byśmy parę osób. Osobiście jestem wielkim fanem i wręcz nałogowym graczem od 2012 roku z przerwami . Oczywiście dział nie poszedłby na stracenie iż bym wrzucał tam materiał itp.... Sądzę, że na tym forum brakuje tego działu i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i zdanie naszych forumowiczów. Pozdrawiam, call_me_Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Stycznia 2019 #542900 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Pomysł fajny, mógłbym pochwalić zię swoimi czołgami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 10 Stycznia 2019 #542903 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 War Thunder > World of Pay2Win pozdrawiam swoja droga nie wiem czy ma to sens, bo co by w takim dziale sie znalazlo? info o nowych czolgach i materialy jak grac jakims czolgiem plus jakis montaz twoich zabojstw imo zbedny jest ten dzial LuckyLoser dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Stycznia 2019 #542908 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 dzial zbędny bo bedzie stal pusty tak jak obecne działy (inne niz cs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Stycznia 2019 #542914 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Sam w to gram lecz wątpię aby takowy dział był potrzebny. Chcieli majkrafta mają dział majkrafta i stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 10 Stycznia 2019 #542916 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Nie lepiej zrobić grupe na steam? Zròb grupe zaproś tych co grają i będziecie mogli się zgadać na grę. Możesz zaprosić kaczkodanbialowlosy bo chyba zacznę grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi