CukierkowyMario Napisano 19 Stycznia 2019 #544182 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 No witam Rozmówców ts3 na taki pomysł wpadłem może by tak zmienić trochę wizerunek Team spike 3 wszędzie gdzie jestem jest ten nudny biały kolor może by tak go udoskonalić przesyłam wam link do poradnika niżej jak to zmienić bo może , "MOŻE" jesteście zainteresowani tą propozycją z mojej strony to tyle i zapraszam do oglądania : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Stycznia 2019 #544185 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 4 Lutego 2019 #546101 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Wybacz, że piszę trochę z opóźnieniem. @Nemezis ad wszystkie tego typu pluginy i skrypty są ustawiane lokalnie - co znaczy, że tylko Ty to widzisz nikt inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi