LoveYou Napisano 7 Lutego 2019 #546599 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Data zdarzenia: Jakieś 10 min temu. Nick gracza: ︻芫═── Love Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Rozpoczeła się mapka i grałem na arence nr 3 , zabiłem gracza i wkleiłem sobie na czacie " Visit www.EZFrags.co.uk for the finest public & private CS:GO cheats " dla zabawy, a jakiś admin nie patrząc na nic dał mi PERMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 7 Lutego 2019 #546611 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Dostałeś bana na naszej sieci? twojego IP niema ani w sourcebansie ani w amxbansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveYou Napisano 8 Lutego 2019 Autor #546750 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Tak na waszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Lutego 2019 #546757 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Nawet jeśli tak, to nie wiem dlaczego jesteś taki zdziwiony wszedłeś na serwer reklamując stronę z czitami do cs go, dostałeś perma i słusznie. Zobaczymy co opiekun ma do powiedzenia. @Arcanos sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 9 Lutego 2019 #546793 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 @LoveYou Hehehe z całym szacunkiem, ale czemu sie dziwisz? Odpalasz na chat spam z informacja, ze uruchamiasz czity(Ten link jest nam znany). 100% ludzi którzy przy których widniał ten link zaczął nagle magicznie widzieć przez ściany, albo kręcić się(spinbot). Także nie powiesz mi, ze nie czitowales, bo tak było. A dla twojej wiadomości przy włączeniu czitow które używasz, własnie pojawia się od taka reklama jaka podałeś A to, że reklamujesz juz pominę Kyou i sypkilopez dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 9 Lutego 2019 #546794 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi