Cukiereczkowy Napisano 8 Lutego 2019 #546666 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Cukiereczkowy Wiek: 18 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre, nie karalny. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5. Staż w CS-sie: Ponad 10 lat. Steam / NonSteam: NonSteam. Dlaczego Ty: Niska karalność na serwerze, pomocny, chętny do współpracy z innymi, bezkonfliktowy, uprzejmy, stosujący w życie regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio minimum raz dziennie, po 2/3 godzinki. Kontakt: Forum / TS / FB https://www.facebook.com/marcin.smiechusmiechowski / Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Cukiereczkowy/80.72.40.110:27027/ Edytowane 8 Lutego 2019 przez Cukiereczkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 8 Lutego 2019 #546683 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 NIE +gt -steam +amx Jestem na NIE z tego powodu iż: -czasami widziałem łamanie regulaminu -oraz od dłuższego czasu nie widziałem cie na serwerze Do wypowiedzi zapraszam @Kolqu @GoldNM @Patys @Ramato @M@MuT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramato Napisano 8 Lutego 2019 #546701 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Niestety na NIE +gt +amx -steam Miałeś dłuższą przerwę i dostawałeś parę razy bany za łamanie regulaminu i obrazę Pograj dłużej i bardziej zapoznaj się z regulaminem a dam na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lutego 2019 #546810 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Bany owszem są, po przerwie nie widzę żadnego. Admini są potrzebni, okres próbny 2 tygodniowy zweryfikuje czy ta ranga jest dla Ciebie. Nick hasło na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lutego 2019 #546811 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi