elo999 Napisano 9 Lutego 2019 #546851 Napisano 9 Lutego 2019 Chciałbym zauważyć, że spawnprotect na tym serwerze to jest pomyłka i osoba która go wprowadziła na 99% nie gra regularnie na tym serwerze. Ludzie non stop wykorzystują to na swoją korzyść, bo wiedzą że po odrodzeniu są przez 3 sekundy nietykalni i wykorzystują ten czas żeby nacelować przeciwnikowi na łeb, a przeciwnik jedyne co może zrobić to poczekać aż zostanie sprzątnięty. Poza tym 3 sekundy serio ? W ogóle nie powinno być żadnego spawnprotecta, zupełnie nie mam pojęcia czemu te 3 sekundy nieśmiertelności po odrodzeniu mają służyć. Poza nieuczciwym wykorzystywaniem tego na swoją korzyść oczywiście.
Administrator aquax Napisano 9 Lutego 2019 #546861 Administrator Napisano 9 Lutego 2019 tak jest od samego początku serwera i nie było nigdy dużych skarg na to. zrobiłbym tak jak ty piszesz Ale tylko wtedy gdy tryb by był każdy na każdego.
elo999 Napisano 9 Lutego 2019 Autor #546862 Napisano 9 Lutego 2019 Nie było skarg bo nikomu się nie chce pisać, mam ssy jak ludzie na czacie na to narzekają jak chcesz. Z resztą to że tak było od początku servera to nie jest argument, zastanów się. Przed chwilą dostałem kosę od typa który wiedział, że może do mnie podbiedz i mi wy*ebać bo ja nie mogę go zabić. Przecież to jest parodia.
Bezzi Napisano 9 Lutego 2019 #546867 Napisano 9 Lutego 2019 @elo999 W takim razie poczekamy aż wypowie się więcej osób na ten temat
LuckyLoser Napisano 9 Lutego 2019 #546876 Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) Nie gram na tym serwerze ale moim zdaniem to jest potrzebne. Czasami zrespisz się w roju rywali, gość z dobrym refleksem obróci się i leżysz, nawet nie ogarniesz skąd dostałeś. Grałem w różne, różniste fps'y i czasami jak rywal wbił na respa to nietykalność po zrespieniu dawała jakiekolwiek szanse jak rywal był za tobą. To działa w dwie strony, raz zabijesz przez nietykalność, a raz padniesz przez nietykalność. Nietykalność była, jest i będzie. Edytowane 9 Lutego 2019 przez LuckyLoser
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
9 Lut
5
Najaktywniejsi w tym temacie
elo999 2 posts
aquax 1 post