W1erny Napisano 17 Lutego 2019 #547906 Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Siemanko z tej strony W1erny. Od kilku dni gram na waszej sieci i polubiłem ją oraz atmosferę, która panuje na serwerach, więc pomyślałem czemu by nie zawitać też na forum, ale mniejsza o to. Troszkę informacji na mój teamt: >> Na imię mi Wiktor >> Mam 16 lat >> Zamieszkuję województwo Lubuskie >> Interesuje się eSportem ( nie tylko Counter Strike'iem, również : LOL-em, PUBG'iem i innymi ) >> Grałem kiedyś w starsze wersje cs-a i szło mi nawet dobrze, ale jednak mechanika w go jest nie co inna niż we wcześniejszych wersjach i znowu trzeba się uczyć tej gry od nowa ;/ >> Gram w klanie " rQ!. ( Real Quick ) >> Bardzo często możecie mnie spotkać na arenkach To tyle z mojej strony. Mam nadzieję, że miło zapamiętam czas spędzony z wami. Do zobaczenia na serwerkach Pozdrawiam serdecznie W1erny. Edytowane 17 Lutego 2019 przez W1erny Rey dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
19 Lut
3
18 Lut
2
17 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Rey 1 post
Bezzi 1 post
pozytywny.exe 1 post
W1erny 1 post
Popularne Dni
19 Lut 2019
3 posts
18 Lut 2019
2 posts
17 Lut 2019
1 post
Popular Posts
W1erny
Siemanko z tej strony W1erny. Od kilku dni gram na waszej sieci i polubiłem ją oraz atmosferę, która panuje na serwerach, więc pomyślałem czemu by nie zawitać też na forum, ale mniejsza o to.