SQNFUN Napisano 19 Lutego 2019 #548086 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) 3. Zlecenie można złożyć po upływie 14 dni od zamknięcia poprzedniego tematu. Ten podpunkt jak i cały regulamin grafików dotyczący zleceń jest dla mnie bardzo jasny ale jeżeli super admin wpierdala się w moje zlecenie tylko dlatego, że ma do mnie problem to jest to nie na miejscu. Po pierwsze Bezzi nie jesteś oficjalnie grafikiem, a po drugie jeżeli nie chciałeś dla mnie zrobić pracy to mogłeś po prostu zignorować temat zamiast się wp********ć w nie swoją działkę. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): sygnatura Tematyka: mh Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: - Rozmiar: zgodny z forum Napis: - Inne uwagi: @Aczej <3 ta praca którą dodałeś w poprzednim temacie bardzo mi się podobała tylko jak by cały efekt przyśpieszyłbyś x3 byłoby w ogóle super. Co do Ciebie Bezzi to ogarnij się i nie zamykaj aktywnych zleceń przez swoje widzimisię - nie zasłaniaj się też faktem, że nie mogę mieć oczojebnej sygnatury, bo nikt nie powiedział, że zamierzam ją ustawić... Edytowane 19 Lutego 2019 przez skunke na pionke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 19 Lutego 2019 #548139 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 proszę C: Rey i SQNFUN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 19 Lutego 2019 Autor #548167 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Wielkie dzięki! Zlecenie można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi