Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data zdarzenia: 22-02-2019 godzina 15:25 de_Mirage
Nick gracza: BORN2KILL STEAM_0:1:83645914
Dowody: http://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20190222-1523-de_mirage.dem.zip
Świadkowie: Praktycznie cały serwer
Uzasadnienie: Dawanie info swojemu koledze który nawet ma jeszcze wh, co dobrze wie że za podpowiadanie jest Ban. NIC nie robienie jak jest typek który po mapie lata z wh i z aimem danie mi Bana na 30 min za to że mu tłumaczyłem że jego kolega ma wh a on broniąc się takimi słowami że jest "czysty". Proszę o zdegradowanie admina @BORN2KILL. ponieważ owy admin nie spełnia swojej funkcji złamał punkt 10 w regulaminie adminów a mianowicie nie sprawdził gracza powiedział bez sprawdzenia że jest czysty ponadto dał mi bana gdy mówiłem mu żeby go sprawdził gdyż gracz może posiadać wh

Edytowane przez JJoker
  • Opiekun Sieci
Napisano

Krótka piłka - łykasz wszystko gościu, co leci jak pelikan, więc dla ciebie serdeczne "xD"
Dostałem zgłoszenie odnośnie gracza GLYMP, który jest dobrze znany na sieci i nie wydaje mi się, by cokolwiek miał, lecz napinka leciała ostra przez micro, a potem oskarżanie mnie o podawanie info, jeżeli nie zareagowałem w tym momencie. Cisnąłem totalnie z ciebie "beke" - moje wyjaśnienie.
Odnośnie Glymp'a - uważasz, że jest spalony to wstaw demko do oceny w dziale, bo wedle mojej oceny nie mam co sprawdzać ;) 
Bana wyrwałeś za kulturę, gdyż w późniejszym czasie wszedł kolejny gracz, którego "oskarżałeś" nie zachowując kultury tak jak poprzednio, więc ban TOBIE się należał. Moim skromnym zdaniem mogłeś odpocząć na dłużej. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek info to powiem po prostu, że nie miało to miejsce, a wszelkie wątpliwości można rozwiać porównując demka z gry w dziale UBT.
Pozdro.
P.S. jak trzeba jakieś dowody w przypadku odwołania to chętnie poszukam w demku tekstów jego. ;) 

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...