Psycholog banan Napisano 3 Marca 2019 #549647 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Sprzedam konto w lolu ma lvl 137 wszystkie postacie do tej pory. 149 skinów z chroma itp. Dokładnie 2 ultimate skiny 1 muthic skin 12 legendarnych i 28 epicków i 42 legacy i 24 chroma. Mam też 34 emotek a ikonek 184- 1 ultimate 26 epic i 107 normalnych i 9 legacy. wardów mam 1 myrhic 6 epiców i 7 normalnych. A chroma paków mam tak 6 epików-2x orianna 1 thresh 2 graves i riven normalnych mam do lee sina kai'sy yasuo zeda i luciana. Jeśli osoba chce dowiedzieć się więcej o tym niech piszę na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Marca 2019 #549907 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) cena?? Edytowane 5 Marca 2019 przez Master Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 5 Marca 2019 Autor #549918 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Cena do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Marca 2019 #549925 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) 37 minut temu, Psycholog banan napisał: Cena do ustalenia ehhh... pisząc taka wiadomość jesteś z góry na stratnej pozycji. Bo przypuszczam ze jak zapytam "ile konkretnie chcesz?" to mi odpiszesz coś w stylu "a ile proponujesz?". To jeden z podstawowych błędów przy sprzedaży. Poczytaj troszkę o technikach sprzedaży i technikach kupieckich oraz przeANALizuj (hehe) tą sytuacje. Teraz sprzedajesz jakieś konto w lolu ale może za rok albo dwa będziesz chciał sprzedać samochód/mieszkanie lub cokolwiek o dużej wartości, potraktuj to jako rade na przyszłość PS. ile konkretnie chcesz? Edytowane 5 Marca 2019 przez Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 5 Marca 2019 Autor #549927 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Konto sprzedam ci za 700 zł. Są skiny których nie da się dostać jak i ikonek i innych rzeczy więc jest warte ile jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 10 Marca 2019 #550464 Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi