THC EryQ Napisano 12 Marca 2019 #550745 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Jak widać mój czas na tej serwerowni dobiegł już końca poprzez niesłusznego bana. Nie mam zamiaru się tu wykłócać czy prowokować administracje do kłótni po prostu przyszedłem się pożegnać. Szczególne pozdrowienia dla:@M@MuT Chce Ci podziękować za to ziomal że przyprowadziłeś mnie na ta serwerownie poznałem fajnych ludzi jak i doznałem przyjemnej gry@Kula Ciebie świrku chce pozdrowić 3maj sie i rób to co robisz @Bezzi Ciebie chce przeprosić za kłopoty jakie ci sprawiałem z premkami i vipami haha@cover Topka jest już twoja powodzonka ziomal @Agresywny Mniej się denerwuj więcej graj i będą z ciebie jeszcze ludzie Oraz żegnam i pozdrawiam Administracje jak i najlepszy serwer COD MOD 400 lvl 3majcie się! Przed chwilą, M@MuT napisał: My się nie żegnamy! Szkoda, że tak szybko odchodzisz z tej serwerowni. Życzę Ci sukcesów! Sytuacja niestety do tego zmusiła. Masz racje nie żegnamy się Edytowane 12 Marca 2019 przez THC EryQ M@MuT i Kula dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 12 Marca 2019 #550749 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 My się nie żegnamy! Szkoda, że tak szybko odchodzisz z tej serwerowni. Życzę Ci sukcesów! THC EryQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Marca 2019 #550750 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Sieci serwerów!!!! Cześć THC EryQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 12 Marca 2019 #550751 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Elo THC EryQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi