NoNejm Napisano 13 Marca 2019 #550830 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Witam, tu stały gracz serwera GO:MOD 1. Przed chwilą ktoś mi wbił na konto i grał pod moim nickiem. Prośiłbym kogoś o zresetowanie hasła i wysłanie na PW. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 14 Marca 2019 #550913 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 14 Marca 2019 #550923 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zgłoś się do opiekuna/właściciela na pw w celu odzyskania hasła. Dodam tylko, że nie jest to jedyny przypadek. Graczy, którzy utracili konto odsyłam na forum do właściciela/ opiekuna na pw. Jeżeli przychodzą to ok, jeżeli nie no to jest mały problem, gdyż serwer traci przez to graczy, którzy wnoszą "poziom" gry na serwer. Myślę, że wszystko wiadome i resztę spraw załatwisz przez PW. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Marca 2019 #550946 Administrator Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Marca 2019 #550947 Administrator Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi