Max Napisano 15 Marca 2019 #550984 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 (edytowane) Imię: Bartek Wiek: 24 Staż na forum: Cztery miesiące z hakiem. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Niestety nie posiadam. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Moim zdaniem 8/10. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Ciężko to określić. Generalnie z tego co można zauważyć - na forum jestem dostępny od rana do nocy. Napisz coś o sobie: Mam na imię Bartek. Aktualnie mieszkam i pracuje za granicą. Bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem, ponieważ to główne narzędzie w mojej branży. Moje zainteresowania to motoryzacja, sport i muzyka. Przykładowy wywiad : Edytowane 15 Marca 2019 przez Max.Bugs Bezzi, A3ro i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wr3dnyy Napisano 15 Marca 2019 #551054 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Wiem że jestem nowy na forum ale gdy popatrzę jak starasz się jako opiekun serwera to mnie to przekonuje na bycie "Tak" w twoim podaniu. + Wiek + Wywiad + Aktywny Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2019 #551057 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Oczywiście, że tak bardzo ogarnięta osoba, jak widać po wywiadzie, gdzie nie ma żadnego błędu, oczywiście również stylistycznie bardzo ładnie wygląda. Znam go trochę i wiem, że jak coś zacznie robić to wykonuję tę prace na 100%. Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Marca 2019 #551065 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Jestem na tak. Myślę że ty ożywisz trochę redakcję. Bie widzę przeciwwskazań abyś nie dostał tej rangi Ps. Wywiadzik fajnie ci wyszedł i liczę że ze mną zrobisz kiedyś wywiad Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 15 Marca 2019 #551071 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 na tak, w redakcji wieje ch***m wiec jakakolwiek praca rak do pracy sie przyda wywiad ktory napisales wyszedł calkiem spoko Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 15 Marca 2019 #551072 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Na tak. Swój chłop. Widać, że ogarnia. Tylko nie wiem jak tam u niego stopień alkoholizacji, ale tak to wszystko jest okej. Powodzenia Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 15 Marca 2019 #551078 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 No tak, wywiad udowodnił co potrafisz wiec masz moja przychylność ? Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi