Gunia Napisano 17 Marca 2019 #551304 Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar Tematyka: Nie mam konkretnej, bo ogólnie to chodzi mi tylko o jakiś fajny napis 'Gunia.' Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Grunt żeby kolory nie były za ciemne. Rozmiar: Taki żeby pasowało na forum i ładnie się przy tym prezentowało. Napis: Gunia. Inne uwagi: Może być ten napis na jakimś fajnym tle nie za ciemnym, najważniejsze żeby sam napis ładnie się prezentował, reszta w sumie nie ważna jak już wspomniałam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 18 Marca 2019 #551330 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Rey i Gunia dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 18 Marca 2019 Autor #551375 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Mogę prosić o inne tło. Sam napis nie jest taki zły, ale to tło jest zdecydowanie za ciemne. Jeśli da radę to niech będzie bardziej kobiece, a nie takie męskie :p Aczkolwiek za chęci, dam Ci kciuka w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 18 Marca 2019 #551388 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Bardziej "kobiece" się nie da XD Gunia i Rey dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 18 Marca 2019 Autor #551440 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Haha, może być, dziękuję. Możesz zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi