PorobionY Napisano 5 Kwietnia 2019 #553366 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Nick:PorobionY Wiek:25 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:~12lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Jestem pewny ze sprawdze sie tak jak przed urlopem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2/4h Kontakt:steam/forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/porobiony/80.72.43.106:27027/ SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 5 Kwietnia 2019 #553370 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Ja jestem na TAK. Wszystkie wymogi spełnione, doświadczenie w byciu adminem jest, od bardzo dawna gra, zna graczy. Koniec cukrzenia - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groWW Napisano 5 Kwietnia 2019 #553371 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Jak najbardziej na tak, wszystkie wymogi spełnione był tutaj już wcześniej adminem. Wydaje mi się, że to tylko formalność Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 5 Kwietnia 2019 #553374 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak jak koledzy, uwag 0 same + Powodzonka Argumenty: Wiek + Umiejętność posługiwania się mikrofonem w grze Counter Strike 1.6 + Kultura osobista podczas gry na serwerze only DD2 + Był adminem / doswiadczenie + Platforma Steam + Czas gry na serwerze Multi-Head only DD2 + GT + Amx + Osobowość + Orientacja seksualna + Minusów nie znalazłem, mam nadzieje że taka wypowiedź zadowoli moderatorów naszego forum, oraz że użyłem odpowiednią ilość słów, znaków interpunkcji, w swojej zwięzłej wypowiedzi Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez PampasowieC Moderator ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 6 Kwietnia 2019 #553433 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 W skrócie, 3 x TAK, do drugiego etapu przygotuj nową piosenkę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 6 Kwietnia 2019 #553437 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Akt I Jestem na tak posiada wysoką kulturę osobistą. Na tak ponieważ nie kampi na respie. Na tak bo zna zasady panujące na serwerze. Akt II Na tak zbliżają się wakacje więc aktywność innych adminów się zmniejszy a rąk do pracy nigdy za wiele. Na tak posiada doświadczenie jako admin. Na tak ma aktywne konto stim. Akt III Mikrofon na + Gt + Wiek + Jestem na tak ~Czarna~ i PampasowieC dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Kwietnia 2019 #553439 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Ja nie będę rozwijała swojej wypowiedzi BO NIE. "3 razy na tak, przechodzisz dalej" Ponownie witamy na pokładzie PampasowieC dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Kwietnia 2019 #553440 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi