A3ro Napisano 7 Kwietnia 2019 #553560 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Siemka. Przychodze z taką prośbą o naprawienie klasy MĘDRZEC. Chodzi o to że w opisie klasy ma napisane 1/3 na norecoil a jest to 1/1 teraz. Denerwuje mnie to i zapewne innych graczy też gdy ktoś zacznie strzelać fullauto i ma np.tajke serwera, a więc prosze o naprawienie tego błędu. @aquax, @SadoS Pozdrawiam A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Kwietnia 2019 #553568 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wywalić bezlik dać coś innego. Proste A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koNraDM4 Napisano 20 Kwietnia 2019 #555135 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Jak już pisałem w jednym poście to jest konieczność, bo póki co ja tylko tym gram, wielu graczy odrzucił teleport, który nie wprawnym graczom sprawia problemy. Temat został zamknięty, dałem propozycję na zmianę i odpowiedź była następująca "paru graczy nabiło już lvl na tym i zmiany nastąpią po resecie" jeśli chcesz możesz spojrzeć na moją propozycję - A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2019 #556047 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Zamykam do czasu kiedy nie wróci @Nodi i tego nie ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi