DeTeX[Szymon] Napisano 9 Kwietnia 2019 #553765 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Siema witam kiedyś na jakims 45k widziałem kozacką klasę i chciałbym wiedzieć co o niej myślicie Klasa : Policjant/Swat (Premium) Bronie: Tarcza/Usp/Nóż/Smoke/Flash Umiejętności : 1/5-7 z usp + dodatkowy skok Staty: Int : 0 Życie: -10 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 10 Jak dla mnie klasa kozaczek bo sprawia dużo fanu więc mam nadzieję że będzie pozytywnie odebrana Zapraszam do wypowiedzi :* (Oczywiście to jest tylko propozycja wszystko można zmienić ) Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez DeTeX[Szymon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 9 Kwietnia 2019 #553798 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Każda propozycja na nową klase jest dobra bo klasy już się nudne robią i można coś dodać. Do tej klasy to tylko można poprawić staty na dodatnie skoro ma to być premium a sam mam osobiście propozycje: Zabójca Bronie: M4 i usp Umiejętności: 2x dmg w plecy Staty: do ustalenia A drugą moją propozycją jest Inżynier ale o niej pisałem w innym temacie który nie został sprawdzony przez administracje ;D DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 9 Kwietnia 2019 #553803 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 No nie wiem. Może być tylko staty pozmieniać. Pozdro. DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 9 Kwietnia 2019 #553847 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja bym nie dodawał klasy która ma 1/x. Najlepiej zmienić to ma dmg np +20/25 dmg i dałbym ją na zwykłą klase a nie premium. A jeśli da rade można zrobić że tarcza ma 1/10 na odbicie dmg. staty inta 0 zdrowie 30 wytrzymałość 30 kondycja 10 @DeTeX[Szymon] Niby tylko +25 dmg ale dodaj do tego dmg podstawowy plus to że masz tarcze odbijającą dmg. Jak taki thc ma dużo hp to i ty masz już spory lvl a dajesz sobie w wytrzymałość i hp i dlugo cię biję. ( ja bym grał taką klasą jakby ją dodali) @DeTeX[Szymon] Ja też myśle o takiej. Mam nadzieje że da się to zrobić @Nodi Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez syjon. DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koNraDM4 Napisano 11 Kwietnia 2019 #554160 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Jestem jak najbardziej za aczkolwiek bardziej przemawia do mnie wizja syjona na tę klasę. DeTeX[Szymon] dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeTeX[Szymon] Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor #554193 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) No tak ale +25dmg to jest strasznie mało jak na usp bo wyleci ci taki thc który ma ponad 400 noi już raczej cieżko ci bedzie go zabic @syjon. no o tarczy odbijajacej dmg nie wspominałem ale spoko rzecz w sumie (ja myślałem o tarczy swat tej ze sklepu ktora trzymasz w reku) Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez DeTeX[Szymon] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 16 Kwietnia 2019 #554801 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 @aquax, @SadoS, @LOLSON ogarnijcie ten temat i inne z tego działu tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Kwietnia 2019 #555085 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Klasy odpadają dopóki nie będzie większego planu na zmianę serwera. elo elo 350 i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 19 Kwietnia 2019 #555086 Weteran MH Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi