聽WaRninG1 Napisano 12 Kwietnia 2019 #554189 Udost臋pnij Napisano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick:WaRninG !?Wiek:16Link do BanID:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457966692 CS 1.6/CS:GO:CS:GO:CS:GOIle聽czasu dziennie sp臋dzasz na forum:2h聽Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie):TAK od 5 lutego.Co艣 o sobie:Witam jestem Mateusz zamieszkuj臋 wojew贸dztwo Mazowieckie interesuje si臋 grami, sportami walki oraz muzyk膮. Aktualnie mam 16 lat i mieszkam w ma艂ej miejscowo艣ci Baczki. Jestem mi艂膮 i intelig臋tn膮 osob膮. Lubie ogl膮da膰 czyje艣 demka np. jakiego艣 gracza i ocenia膰, czy ma jakie艣 haksy, czy te偶 nie.Do艣wiadczenie:Mia艂em kiedy艣 doczynienia z UBT, ale ma艂o, teraz jestem adminem na serwerze Arena 1vs1 i bardzo dobrze si臋 sprawuj臋 nie ma na mnie 偶adnych skarg...Dlaczego Ty:Moim zdaniem jestem dobrym kandydatem na t臋 funkcj臋, pe艂nie rang臋 admina Arena 1vs1 od ponad 1聽miesi膮ca聽i idzie Mi naprawd臋 bardzo dobrze. Du偶o os贸b mnie lubi jak i zna zawsze, gdy kto艣 ma jaki艣 problem zg艂asza si臋 do mnie, a Ja mu staram si臋 pom贸c, ze wszystkich moich si艂. Nie sprawiam k艂opot贸w, nie wchodz臋 w k艂贸tnie itp. Jestem cz艂owiekiem uczciwy nigdy nikomu nic nie zrobi艂em jak i nie zawini艂em. Umiem rozr贸偶ni膰 cheatera od czystego gracza. Gdy jest jaka艣 trudna sytu艂acja zg艂aszam si臋 do drugiego admina, 偶eby Mi pom贸g艂 oceni膰. W UBT jest ju偶 kilka os贸b, ale chyba rekrutacja jest otwarta, wi臋c czemu by nie spr贸bowa膰? My艣l臋, 偶e nast臋pna para r膮k do pomocy zawsze si臋 przyda. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Pozdrawiam! 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽WaRninG !? Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez WaRninG1 Gustaw, wandi i Squb dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 12 Kwietnia 2019 #554197 Udost臋pnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Fajnie si臋 rozpisa艂e艣, odpowiedzia艂e艣 o sobie i tak dalej, Ale: Nie przekonuje mnie te podanie, g艂贸wnie przez ostatnie dwa odwo艂ania, gdzie zbanowa艂e艣 z艂ego gracza, a tak偶e pr贸bowa艂e艣 udowodni膰 samymi s艂owami , 偶e gracz ma cheaty. Aktualnie odrzuc臋 ci podanie, lecz spr贸buj ponownie za dwa tygodnie.聽 聽WaRninG1 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 12 Kwietnia 2019 #554198 Udost臋pnij Napisano 12 Kwietnia 2019 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi