Skocz do zawartości

Podanie o Admina chudzinka93

chudy11933

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: chudzinka93
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już kiedyś adminem lecz  było to dosyć dawno. 7 lat temu
Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie będę zciemniał na chwile obecną nie jestem wstanie odpowiedzieć może 3 muszę sobie sporo przypomnieć :)
Staż w CS-sie:  w sumie będzie już 11 lat oczywiście z przerwami
Steam / NonSteam:  STEAM_0:0:450137641
Dlaczego Ty: Jestem kulturalny ... A przynajmniej się staram :) Nie lubię hamstwa i oszustwa bo to psuje Mi I nam wszystkim grę. Jestem stałym bywalcem serwera oczywiście ciągle VIP. Często widzę że nie ma admina a regulamin jest łamany a nie mogę zareagować. Bardzo przyzwyczaiłem się do waszego serwera i chciałbym mieć jakiś wkład  w niego. Poza tym dam z siebie wszystko.   
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 g zależy na ile pozwoli mi praca.
Kontakt: Stem telefon Forum
Link do GameTracker'a:     https://www.gametracker.com/player/Chudzinka93/80.72.43.106:27027/

Pozdrawiam :)

Edytowane przez chudy11933

Robi się cieplej, dzień dłuższy lecz zajęć więcej, uważam że dodatkowy admin z pewnością się przyda. 

Jestem za okresem próbnym. Udzielaj się więcej przez mikrofon, douczysz się będzie ok. Życzę powodzenia :)

Wiek +

Mikrofon  + 

Kultura  + 

Platforma Steam + 

Czas gry  +

GT + 

Uwag nigdy nie miałem +

Troche mało Cie słychać przez mikrofon ale ogólnie chyba żadnych problemów z Tobą na serwerze nie ma, przynajmniej za moich czasów adminowania, nie było. :)

Kultura jest, ogarnięty, na serwerze często widoczny, dodatkowe ręce zawsze sie przydadzą :D 

Myśle, że można dać szanse chłopakowi :) 

Powodzenia! :) 

Jestem zmieszany co do tego podania, niby i trochę grywasz na serwerze, ale bardzo rzadko Cię słychać na mikro ogólnie  mało udzielasz się na serwerze. 

Ale przekonał mnie argument Von'a, że co raz lepsza pogodą będzie i aktywność innych adminów troszkę spadnie więc jestem za OP, każda para rąk do pracy się przyda. 

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...