eryklxrd Napisano 20 Kwietnia 2019 #555207 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick w grze: norbertWiek: 16 Ile grasz w Minecrafta?: Dużo czasu od małego gówniaka. Ile czasu przebywasz na serwerze?: Ostatni mi czasy serwer się rozkręca to spędzam ze znajomymi kupę czasu i staramy się jak najczęściej wbijać.Czy posiadasz wersję Premium?: Nie, jestem biedakiem. Moja znajomość komend jak i regulaminu serwera wy(leciała) poza skalę bynajmniej większość swojego życia spędziłem dorastając z @Rekuseq. Poza tym życzę udanych świąt. Pozdrawiam cieplutko Ciebie Marcin oraz resztę wykwintnie wyrozumiałej administracji Edytowane 21 Kwietnia 2019 przez eryklxrd kubeg, Rekuseq, duperka321 i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Kwietnia 2019 #555478 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Okres próbny 2 tygodnie. Zgłoś się do mnie lub @Rekuseq'a na pw. Rekuseq, Ripton i RYBSON dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 23 Kwietnia 2019 #555479 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi