*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 23 Kwietnia 2019 #555477 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick:*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Wiek:36 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na co45k Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie:gram odkąd powstał cs Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Byłem adminem już 2 lata, zrezygnowałem z tego co widzę zglaszam na u@ jak ktoś łamie regulamin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie jak czas pozwoli ale dziennie 3 godziny a cały dzień miałem dużo godzin na tydzień Kontakt:steam, gg ,email,forum. Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*/80.72.40.110:27027 @RIFI @M@MuT @Ramato @Marcineeek.. @GoldNM @Gold Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* MARCIN3K i M@MuT dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramato Napisano 23 Kwietnia 2019 #555482 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Na Tak +byłeś już adminem +gt +steam +amx +wiek *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 23 Kwietnia 2019 #555485 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) W CH* WIELKE TAK! +byłeś adminem +amx +steam +regulamin +kultura Powodzenia @*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* zapomniałeś dodać @RIFI Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez Marcineeek. *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 23 Kwietnia 2019 #555557 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Jestem zdania, że nie ma sensu dłużej czekac. Jesteś pewniakiem. Cieszę się, że w końcu napisałeś to podanie. Zostajesz przyjęty. Sądzę, że reszta administracji ktora się nie wypowiedziała uważają podobnie jal chłopcy wyżej. Witamy i powodzenia. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 23 Kwietnia 2019 #555558 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi