official_krzysiu Napisano 10 Maja 2019 #557156 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Nick: Krzysiu.Wiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7Staż w CS-sie: około 10 latSteam / NonSteam: NonsteamDlaczego Ty: Często jestem na serwerze a widzę że mało jest adminów a czasami by się przydali częsciej zwłaszcza teraz po resecie prawie żadnego admina przez cały dzień, myślę że jestem lubiany przez innych graczyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zazwyczaj min 2h dziennieKontakt: ForumLink do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Krzysiu. @M@MuT Edytowane 12 Maja 2019 przez official_krzysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 10 Maja 2019 #557160 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Zmieniam zdanie jestem teraz na tak tylko kup steam. Przeprosiłem cie za ban skan plot amx źle działał. gracze co mieli cmd speed pisałem jak usunąć te komendy i 4 graczy nie dostało bana i tych co obrażali pisałem żeby nie obrażali i nie będzie bana za obrazę i posłuchali się. Masz być przykładem admina odpowiadaj na pytania i nie banój i ostrzegaj graczy przed banem wtedy będzie więcej graczy. Nie lubię banować ale muszę jak ktoś regulamin łamie. Muszę pochwalić adminstrację amxmodmenu dobrze działa teraz aęż chce się banować bez żadnej pomyłki. Zapraszam @Ramato @RIFI @Marcineeek. @GoldNM @M@MuT Edytowane 11 Maja 2019 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Zi3lony, official_krzysiu i Ramato dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 10 Maja 2019 #557171 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Dobra zmieniam zdanie po raz 50 NIE +gt +/- regulamin -ns +/- amx Edytowane 12 Maja 2019 przez Marcineeek. Ramato i Zi3lony dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramato Napisano 10 Maja 2019 #557187 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Ja zaryzykuje i dam na Tak +gt kiedy jestem na serwerze prawie ciągle cie widzę +/- regulaminu nauczyć się można w każdej chwili +wiek +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 12 Maja 2019 #557397 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi