xN4rkotykk Napisano 14 Maja 2019 #557622 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Nick: Brailem czytam po gwiazdach. Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem na wielu serwerach CS 1.6 min. Jailbreak, COD MOD. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam - https://steamcommunity.com/id/TayeN/ Dlaczego Ty: Wydaje mi się, że jestem osobą kompetentną na owe stanowisko, posiadam duży staż oraz doświadczenie dotyczące moderowania serwera. Moderowałem wiele serwerów CS. Zawsze byłem pozytywny dla graczy i pomagałem im w problemach nie zwracając uwagi na wiek, orientację, płeć ani kolor skóry, liczyła się tylko dobra rozgrywka dla innych. Umiem dostosować się do sytuacji czy to poważnej czy bardziej humorystycznej, nie jestem osobą która trzyma przysłownego "kija w du**e" - jestem bardziej osobą pozytywną co teraz spotyka się częściej. Wydaje mi się również iż niektórzy administratorowie znają mnie. Widząc wiele osób używających nielegalnych oprogramowań stwierdzam iż potrzebny jest dodatkowy administrator, dlatego piszę tutaj podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h Kontakt: Forum, Discord, Steam Link do GameTracker'a: Stary - https://www.gametracker.com/player/Tayen/80.72.43.106:27022/ | Obecny - https://www.gametracker.com/player/Brailem czytam po gwiazdach./80.72.43.106:27022/ Edytowane 14 Maja 2019 przez xN4rkotykk elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Maja 2019 #557625 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 (edytowane) Na nie - Zacząłeś grać od niedawna, - Gracze Cię niezbyt znają, - VAC na steam XDDD +GT ale skoro tyle nołlajfisz, to Ciężko o słabe + myślę, że godziny wyrobisz, O błędach w podaniu się nie wypowiadam Pozdrawiam, eloszka matrioszka Edytowane 14 Maja 2019 przez elo elo 350 xN4rkotykk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Maja 2019 #557643 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Ja jestem na Tak: +steam +gt jest znany na serwie +widuje go często +kultura( nie widze aby się konfliktował) Życze powodzenia Pozdrawiam A3ro elo elo 350 i xN4rkotykk dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THC EryQ Napisano 15 Maja 2019 #557658 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Jestem na nie: - Vac na steam - Brak steama z 1.6 - Zacząłeś dosyć nie dawno gre na tym serwerze + GT nolife + Kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiX Napisano 15 Maja 2019 #557661 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Na nie - Zacząłeś grać od niedawna - Gracze Cię niezbyt znaja - VAC na steam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 15 Maja 2019 #557676 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Na Nie Vac ( Jak dla mnie za "vaca" powinien wgl perma dostać, ale to już zależy od s@) Vac to Vac skoro tam grałeś na czitach to równie dobrze możesz grać tutaj. Ps2. A czy ja mówie tutaj o wh? poza tym na ss są sposoby , możesz grać na aimie, no recoil itd. A następna sprawa nie spamuj w temacie, masz opcje edytuj Edytowane 15 Maja 2019 przez MoNt3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xN4rkotykk Napisano 15 Maja 2019 Autor #557677 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Przed chwilą, MoNt3 napisał: Na Nie Vac ( Jak dla mnie za "vaca" powinien wgl perma dostać, ale to już zależy od s@) za vaca w csgo? XDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xN4rkotykk Napisano 15 Maja 2019 Autor #557678 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 6 minut temu, MoNt3 napisał: Na Nie Vac ( Jak dla mnie za "vaca" powinien wgl perma dostać, ale to już zależy od s@) Vac to Vac skoro tam grałeś na czitach to równie dobrze możesz grać tutaj. juz dostalem od ciebie ss i bylem czysty wiec pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Maja 2019 #557693 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Jeszcze trochę za wcześnie na podanie, z tego co widzę jesteś aktywny ale masz za krótki staż. Jeżeli w przyszłości będziesz pisał ponowne podanie to konto steam z cs 1.6 jest do zmiany. Vaca nie może być w żadnym cs'ie. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Maja 2019 #557694 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi