Skocz do zawartości

^PoPus^

^PoPus^

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ^PoPus^
Doświadczenie (w byciu adminem): Wiele razy byłem adminem nie sprawia mi to problemu.
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6
Staż w CS-sie: Pewnie z 12 lat będzie, a kto by to liczył :P
Steam / NonSteam: STEAM_0:0:224728696
Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze, lecz sam wiem obecne grono i tak daje sobie radę :) no czasami zdarza się że nie ma ani jednego admina a gracze robią sobie co chcą.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A to różnie bywa, raz jest człowiek dłużej raz krócej. Ale będę starać się być często na serwerze :) 
Kontakt: Steam, Forum
Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/^PoPus^/80.72.43.106:27027/

Wiek dobry, steam jest, z tego co kojarzę to chyba już miałeś admina tutaj i nie było z Tobą problemów. Jak dla mnie mogliby Ci dać szansę, ale musisz poprawić GT, bo słabiutkie kolego, oj słabiutkie. A z tego co widzę jak jestem, to na steamie jesteś często, a na serwerze luki niesamowite w aktywności. ? 

Moim zdaniem za wczesnie jak na podanie.

-gt w kratke.

-nie przypominam sobie abys mial admina,moze nie za moich kadencji.

- 0 zgloszen niczym sie nie wyroznia

NIE

@twoje gt

gtpopus.jpg

Edytowane przez PorobionY

Oj popuś, popuś :D

Znam go bardzo dobrze już kilka lat ze sobą gramy więc wiem, że jako admin nie będzie z nim problemu, jest aktywnym graczem tylko mało zagląda na naszego serwa, ale jak już wchodzi to ludzie go kojarzą i z tego co zauważyłem jest lubiany wśród graczy. 

Steam, wiek, doświadczenie - jest,  posiada również spokojna ocenę sytuacji nie działa impulsywnie prędzej się kogoś zapyta co ma zrobić niż z gorąca głowa np banować. 

Jedynie słabo się udziela przez mikro,ale myślę że to nie będzie problem i to spokojnie nadrobi tak samo jak zresztą GT. 

Ja by mu dał OP jak się nie sprawdzi zawsze można odrzucić podanie - a przypominam, że idą wakacje, pogoda robi się co raz ładniejsza więc aktywność innych adminów spadnie. 

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Zmieniałeś zbyt często nicki o czym Ci już wspominałam, przez co sama miałam problem żeby skojarzyć, że Ty to Ty a co dopiero osoby, które nie mają Cię w znajomych. Temu też GT jest takie a nie inne i trzeba je będzie podreperować. Ale jeszcze ważniejszą rzeczą jest mikro. U admina to podstawa, zaraz po kulturze a i z tym kiedyś bywało dość kiepsko, tyle, że to już poprawiłeś ;) Grasz x czasu a ja Cię ani razu chyba nie słyszałam. Tak więc do naprawy mikro + GT i za tydzień otworzę podanie ponownie.

Niestety nie otwieram tak jak obiecałam.

MIKRO, MIKRO, MIKRO.... Nawet nie pokusiłeś się żeby wyjaśnić ową kwestię mi lub Kainowi. Jeśli nie masz, wystarczyło się z nami dogadać, dalibyśmy Ci czas na zakup lub jeśli masz a nie chcesz go używać to również wystarczyłby nam jakiś konkret DLACZEGO. Na serwerze też raczej średnio się udzielasz i to już nawet nie chodzi o u@ tylko o samych graczy. Admin powinien być kontaktowy a z tego co zaobserwowałam to masz takie swoje małe grono znajomych w którego środku się zamknąłeś i ograniczasz się tylko do kontaktu z Nimi. Na dzień dzisiejszy podanie odrzucam a z kolejnym mogę Cię zaprosić dopiero za 14 dni.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...