^PoPus^ Napisano 15 Maja 2019 #557699 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Nick: ^PoPus^ Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Wiele razy byłem adminem nie sprawia mi to problemu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: Pewnie z 12 lat będzie, a kto by to liczył Steam / NonSteam: STEAM_0:0:224728696 Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze, lecz sam wiem obecne grono i tak daje sobie radę no czasami zdarza się że nie ma ani jednego admina a gracze robią sobie co chcą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A to różnie bywa, raz jest człowiek dłużej raz krócej. Ale będę starać się być często na serwerze Kontakt: Steam, Forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/^PoPus^/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 15 Maja 2019 #557733 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Co prawda od niedawna jestem, ale widziałem i nie mam zastrzeżeń. Jestem na Tak ^PoPus^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 15 Maja 2019 #557740 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Wiek dobry, steam jest, z tego co kojarzę to chyba już miałeś admina tutaj i nie było z Tobą problemów. Jak dla mnie mogliby Ci dać szansę, ale musisz poprawić GT, bo słabiutkie kolego, oj słabiutkie. A z tego co widzę jak jestem, to na steamie jesteś często, a na serwerze luki niesamowite w aktywności. ? ^PoPus^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorobionY Napisano 16 Maja 2019 #557768 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) Moim zdaniem za wczesnie jak na podanie. -gt w kratke. -nie przypominam sobie abys mial admina,moze nie za moich kadencji. - 0 zgloszen niczym sie nie wyroznia NIE @twoje gt Edytowane 16 Maja 2019 przez PorobionY ^PoPus^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PampasowieC Napisano 16 Maja 2019 #557773 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Wiek + Kultura + Ale wiem z doświadczenia, że najważniejsze jest GT, a tutaj niestety dupa blada... Popraw GT się zobaczy. Jak na razie na nie. ^PoPus^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groWW Napisano 17 Maja 2019 #557820 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Oj popuś, popuś Znam go bardzo dobrze już kilka lat ze sobą gramy więc wiem, że jako admin nie będzie z nim problemu, jest aktywnym graczem tylko mało zagląda na naszego serwa, ale jak już wchodzi to ludzie go kojarzą i z tego co zauważyłem jest lubiany wśród graczy. Steam, wiek, doświadczenie - jest, posiada również spokojna ocenę sytuacji nie działa impulsywnie prędzej się kogoś zapyta co ma zrobić niż z gorąca głowa np banować. Jedynie słabo się udziela przez mikro,ale myślę że to nie będzie problem i to spokojnie nadrobi tak samo jak zresztą GT. Ja by mu dał OP jak się nie sprawdzi zawsze można odrzucić podanie - a przypominam, że idą wakacje, pogoda robi się co raz ładniejsza więc aktywność innych adminów spadnie. ^PoPus^ i Shock_Therapy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2019 #557939 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Zmieniałeś zbyt często nicki o czym Ci już wspominałam, przez co sama miałam problem żeby skojarzyć, że Ty to Ty a co dopiero osoby, które nie mają Cię w znajomych. Temu też GT jest takie a nie inne i trzeba je będzie podreperować. Ale jeszcze ważniejszą rzeczą jest mikro. U admina to podstawa, zaraz po kulturze a i z tym kiedyś bywało dość kiepsko, tyle, że to już poprawiłeś Grasz x czasu a ja Cię ani razu chyba nie słyszałam. Tak więc do naprawy mikro + GT i za tydzień otworzę podanie ponownie. Niestety nie otwieram tak jak obiecałam. MIKRO, MIKRO, MIKRO.... Nawet nie pokusiłeś się żeby wyjaśnić ową kwestię mi lub Kainowi. Jeśli nie masz, wystarczyło się z nami dogadać, dalibyśmy Ci czas na zakup lub jeśli masz a nie chcesz go używać to również wystarczyłby nam jakiś konkret DLACZEGO. Na serwerze też raczej średnio się udzielasz i to już nawet nie chodzi o u@ tylko o samych graczy. Admin powinien być kontaktowy a z tego co zaobserwowałam to masz takie swoje małe grono znajomych w którego środku się zamknąłeś i ograniczasz się tylko do kontaktu z Nimi. Na dzień dzisiejszy podanie odrzucam a z kolejnym mogę Cię zaprosić dopiero za 14 dni. ^PoPus^ i papaY dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Maja 2019 #558481 Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi