Shock_Therapy Napisano 27 Maja 2019 #558714 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Witam, wszystkich zainteresowanych owym tematem. Chciałbym przedstawić propozycje powrotu admina miesiąca/glosowań, ponieważ nic się z tym nie dzieje. Być może nie zauważyłem, ale nie natrafiłem na żaden taki temat a ranga widnieje. Co wy o tym myślicie? joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 28 Maja 2019 #558746 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Oddajemy głos na jednego z adminów, który według nas zasługuje na owe wyróżnienie, tak? Jak dla mnie na nie, bo według mnie to znajdzie się 4 takich na ODD2, którzy na ową rangę zasługują... Biorąc pod uwagę szczególnie ich aktywność. ? No nie wiem, nie wiem, jak dla mnie to Ci co się dobrze sprawują w roli admina, wiedzą o tym doskonale i nie trzeba o tym głośno 'mówić' i ich wyróżniać, bo jak już wspomniałam więcej adminów zasługuje na owe wyróżnienie i takie wybranie jednego z nich nie jest jak dla mnie możliwe. Ale jak uważacie, że to zachęta, to nie mam nic więcej do dodania. ? Edytowane 28 Maja 2019 przez Gunia joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 28 Maja 2019 #558750 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Jestem za , fajna zacheta do czestszej aktywnosci niektorych z adminow. Wiadomo , ze jest praca , jest zycie ale wszystko da sie jakos pogodzic aby znalezc troszke wiecej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PorobionY Napisano 28 Maja 2019 #558751 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Moglbym sie zgodzic pod warunkiem ze z kazdego serwera bylby wybierany taki admin w innym przypadku nie mialo by to zadnego sensu. Edytowane 28 Maja 2019 przez PorobionY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 28 Maja 2019 Autor #558752 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 7 minut temu, PorobionY napisał: Moglbym sie zgodzic pod warunkiem ze z kazdego serwera bylby wybierany taki admin w innym przypadku nie mialo by to zadnego sensu. Oczywiście, ze z każdego serwera tak byłoby najlepiej, ale odnoszę się tutaj bo tu gram nie gdzieś indziej. 1 godzinę temu, Gunia napisał: Oddajemy głos na jednego z adminów, który według nas zasługuje na owe wyróżnienie, tak? Jak dla mnie na nie, bo według mnie to znajdzie się 4 takich na ODD2, którzy na ową rangę zasługują... Biorąc pod uwagę szczególnie ich aktywność. ? Dlatego jest to motywacja i najlepszy wygrywa. proste uczciwe zasady. PorobionY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Maja 2019 #558766 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Jeżeli propozycja dotyczy adminów z wszystkich serwerów to niestety trafiłeś w zły dział bo ten tyczy się TYLKO DD2 i na tym serwerze każdy z moich adminów jest adminem miesiąca bez względu na ilość przegranych godzin Jak to mówią każdy orze jak może i ile dają radę tyle bezinteresownie poświęcają czas dla serwera. mitusubaszi, Gunia i groWW dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 28 Maja 2019 #558767 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Czarna dobrze gada wiec sorry ale u nas nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 28 Maja 2019 Autor #558806 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Wszystko jasne, można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Maja 2019 #558812 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi