Fam Napisano 27 Maja 2019 #558731 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Nick: Fam Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na multiarenie po paru miesiącu serwer upadł, 2 admin na only dd2 przez 2 miesiące, lecz zrezygnowałem, oraz admin na Cs go mod, dostałem degrada za to, że za dużo permów miałem Znajomość AMXX (W skali 1-10):Na tą chwilę z 6, ale sobie wszystko przypomnę Staż w CS-sie: Gram od 10 roku życia do 13, i potem od 15 roku życia do teraz Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Czasami zdarzają się przypadki, że inni gracze uprzykrzają grę inną i nie ma admina, też w niektórych dniach nie ma żadnego admina, a jest Chester Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od poniedziałku do środy z 5 godzin od czwartku do piątku z 7-8 oraz weekendy mogę od rana do wieczora Kontakt:Forum, albo po przez steamhttps://steamcommunity.com/id/Deszcz123/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Fam+%3Ax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina00 Napisano 31 Maja 2019 #558957 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jak dla mnie na razie na nie. Stosunkowo krótko gra na serwerze, dodatkowo spora ilość banów, mało komunikatywny. Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fam Napisano 1 Czerwca 2019 Autor #558977 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Jeśli mam dużo banow, to raczej jestem w stanie rozróżnić haxa od dobrego gracza, taka odpowiedź :3 MARCINKSYS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 1 Czerwca 2019 #558992 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Na moje jeszcze troche za wcześnie, to co napisałeś nie znaczy, że rozróżniasz haxa od czystego gracza, pograj dłużej , postaraj sie nad większą kulturą na serwerze a nie podlizywanie sie niektórym adminom.. Jestem na nie Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peKU. Napisano 1 Czerwca 2019 #559026 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Na nie: 1. Nie dość, że grasz krótko to do tego większość Cię niezbyt lubi przez Twoje zachowanie; 2. Masz kilka banów, ok dobra XD dałoby by się na to przymknąć oko (przez właściciela) jeśli byś się z nich tak nie cieszył i nie chwalił się na serwerze ILE TY PERMÓW już dostałeś; 3. Wchodzisz na serwer, niektórzy się wkurzają bo ich zabijasz X razy pod rząd to jeszcze na czacie nakręcasz ich jeszcze bardziej, o podlizywaniu się adminom już nie wspomnę xD Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 2 Czerwca 2019 #559103 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Narazie na nie, godzinki masz natomiast chcialbym zobaczyc cię przez jeszcze jakiś czas na serwie :D Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 3 Czerwca 2019 #559129 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Z informacjami zamieszczonymi powyżej zgadzam się w 100%. W mojej opinii nie jesteś osobą, która jest poszukiwana na stanowisko admina. Odrzucam. Fam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 3 Czerwca 2019 #559130 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi