WaRninG1 Napisano 28 Maja 2019 #558740 Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 (edytowane) Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @Bene zadajemy do poniedziałku. Następnie @Bene we wtorek stworzy temat z odpowiedziami i nominuje kolejną osobę. Ps. Przepraszam, że nie dałem w niedziele, lecz nie mogłem, oraz chciałem dać pytania, po odpowiedziach @Malutka Edytowane 28 Maja 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Maja 2019 #558903 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Czemu jesteś stulejarzem? . . . Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never Praised Napisano 30 Maja 2019 #558904 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Jak to jest być technikiem tsa? [P] Jak znalazłeś tak dobrą pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Maja 2019 #558905 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 [P] Masz to autko na ten zlot? [P] Czy muzyczna plejlista do najlepszego wesołego car'a w góry jest już gotowa? . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 #559133 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 [P] Ile masz lat? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Czy trollowanie czatu to Twoja pasja? [P] Kogo chcesz pozdrowić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 #559134 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 @Bene proszę o stworzenie tematu z odpowiedziami do jutra. Przypominam o nominacji kolejnego uczestnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Czerwca 2019 #559135 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi