WaRninG1 Napisano 29 Maja 2019 #558822 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 (edytowane) Imię:MateuszNick:WaRninG !?Wiek:16Doświadczenie na Stanowisku Admin:Duże, ponieważ mam 2x admina na tym forum.Znajomość SM/10:8/10SteamID:STEAM_0:0:457966692Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/ggdhdh/Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:https://www.gametracker.com/player/WaRninG !%3F/145.239.237.109:27165/Od kiedy grasz na serwerze:Niestety tylko od 8 dni, lecz moje GT jest zadawalające Ile dziennie grasz na serwerze:2-3h zależy, czy jest to weekend, czy dzień w tygodniu.Dlaczego chcesz zostać adminem:Ludzi którzy umyślnie przeszkadzają w czystej i milej grze jest coraz więcej, a nie zawsze jest admin. Pomimo niedawnego dołączenia na serwer bardzo dużo czasu spędzam grając i pomagając nowym graczom na serwerze, także jestem spokojny i opanowany, bardzo szybko się uczę, lubię poznawać nowe osoby. Myślę również że przydadzą się dodatkowe ręce do pracy. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Never ever banned Napisano 29 Maja 2019 #558871 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wiek +/- doświadczenie: + sm: + gt: +/- masz tylko 20 godzin ale myślę że aktywnością nadrabiasz powód: + jestem na TAK WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasza bajceps xd Napisano 30 Maja 2019 #558901 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Mógłbym wypowiedzieć się bardziej, gdybym miał czas. Wszystko jest okej oprócz kultury. Popraw słownictwo a będę stanowczo na tak. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiasnyWiesiek22 Napisano 30 Maja 2019 #558926 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 wiek +/- doświadczenie: + sm: + gt: +/- i jeszcze mało graczy może cb znać to minus powód: + ale jestem na TAk WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 4 Czerwca 2019 #559275 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Długo rozważałem, co z Tobą zrobić i stwierdziłem, że sprawdzę jak wygląda Twoja aktywność na 2 serwerach, gdzie również pełnisz rolę admina. 30 minut na mirage i 30 minut na arenach w ciągu tygodnia, gdzie wymagane jest 7. Popraw aktywność na obecnych rangach, bo na ten moment wygląda bardzo kiepsko. Pokaż, że Ci zależy popraw aktywność i zapraszam za tydzień ponownie. Na ten moment odrzucam. elo elo 350 i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 4 Czerwca 2019 #559276 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi