SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2019 #559002 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Nick: SQNFUN Ilość odpracowywanych punktów: 1 Reklamy: premium Poprzedni temat zamknięty, a warn dalej nie zdjęty - według mnie tak się tworzy niepotrzebny spam no ale jak komuś przeszkadza nick we wzorze no to elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2019 #559005 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Odpracowujemy wszystkie punkty (4) albo wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2019 Autor #559006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś Ci się pomyliło, mam obecnie 4 ostrzeżenia i to wszystko - o jakich 3ch poprzednich mówisz? Wszystkie ostrzeżenia odrabiane są widoczne w profilu, a że żadnego nie odrabiałem to mam ich obecnie 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Czerwca 2019 #559008 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 W dziale którego nie widzisz są zapisane wszystkie warny, przed napisaniem posta, zdążyłem edytować wypowiedź, ponieważ źle spojrzałem. Dostosuj się do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Czerwca 2019 Autor #559009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) W takim razie kiedy indziej to ogarnę, temat można póki co zamknać. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Czerwca 2019 #559043 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi