DedFacker Napisano 3 Czerwca 2019 #559165 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: dedfacker Wiek: 17 (za 3tyg. 18) Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie będę owijał w bawełnę i wymyślał jakieś argumenty wyssane z palca. Serwerowi przyda się admin, bo na chwilę obecną nie widzę go na serwerze. Wróciłem na ten serwer po przerwie, gdyż moja przerwa od Cs'a trwała okrągłe 2 lata. Na serwerze często w godzinach porannych i popołudniowych nie ma adminów, a zauważyłem niestety, że panoszy się tam głównie chamstwo, totalna samowolka, nagminne łamanie regulaminu pod nieobecność adminów. Mógłbym się przydać, gdyż moje doświadczenie jest dość spore, zawsze byłem bezstronny, a ta cecha jest jedną z głównych na tym stanowisku, bo wiele razy spotkałem się z "kolesiostwem" czego bardzo nie lubię. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz ogarniam ocenki w szkole co widać po mojej aktywności na serwerze, ale już końcówka, więc GT na pewno bardzo wzrośnie. 3-4h. Kontakt: TS3, Steam, PW forum, FB dla zaufanych. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DedFacker/80.72.43.106:27022/ @RYBSON Widzę kolego, że dodajesz dużo od siebie. "Dodałeś kilka nie miłych słów na U@" Jak dobrze pamiętasz napisałem Ci, a wręcz zapytałem "Ty jesteś pierd****ęty?". Pytaj graczy czy jestem wybuchowy, bo nie sądzę Można sprawdzić logi, to był jednorazowy przypadek, a jeśli Ty sugerujesz się Tylko 1 przypadkiem to nie wiem jak Ty siedzisz na tak wysokiej randze gdzie trzeba być subiektywnym, kreatywnym itp. Pozdrawiam. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez DedFacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Czerwca 2019 #559172 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Na tak, tylko błagam nie walcie tyle kolorków, bo oczy pieką + wiek + amx (jak masz niby 8, to możesz pomóc) +Rozpiska o sobie GT take se o, ale jak niby poprawisz, to git + Adminów jest maaało, więc kolejne rynce do pomocy się przydadzą Powodzenia " Serwerowi przyda się admin" SERWERZE DedFacker dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
this_eMeS Napisano 3 Czerwca 2019 #559175 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Jestem na Tak Chłopak coraz więcej gra, tak jak powiedział, ogarnie oceny i miejmy nadzieję że będzie jeszcze lepiej z graniem. Ogarnie na pewno, a kolejny admin się przyda. Zaraz będzie "dorosły" także to również na plus DedFacker dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Czerwca 2019 #559177 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Jestem na Nie Ostatnio wyrwałes ode mnie bana za kulturę po czym dopisałes kilka nie miłych słów na u@ Nie widzę tak wybuchowej osoby na stanowisku admina, nawet jeśli reszta jest w porządku @SadoS DedFacker dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 3 Czerwca 2019 #559179 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Jestem narazie TAK a oto argumenty: +wiek +steam +amxx +adminów czasem braknie -gt Jak dla mnie to podanie o tydzień za szybko ale jak godzinki wyrobisz to dlaczego nie. Życze powodzonka Pozdrawiam A3ro DedFacker dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Czerwca 2019 #559181 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Ogarnij oceny, popraw gt i wtedy składaj podanie 1 godzinę temu, DedFacker napisał: Widzę kolego, że dodajesz dużo od siebie. "Dodałeś kilka nie miłych słów na U@" Jak dobrze pamiętasz napisałem Ci, a wręcz zapytałem "Ty jesteś pierd****ęty?". Pytaj graczy czy jestem wybuchowy, bo nie sądzę Można sprawdzić logi, to był jednorazowy przypadek, a jeśli Ty sugerujesz się Tylko 1 przypadkiem to nie wiem jak Ty siedzisz na tak wysokiej randze gdzie trzeba być subiektywnym, kreatywnym itp. ?? Takie pytania zostaw dla siebie lub swoich znajomych a nie do osób z którymi masz zamiar współpracować. RYBSON, DedFacker i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Czerwca 2019 #559182 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi