Psycholog banan Napisano 19 Czerwca 2019 #560624 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar Tematyka: Bleach Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Życzę na waszą kreatywność Kolorystyka:Obojętnie Rozmiar:Taki jaki na forum Napis:Psycho mindhack.dll Inne uwagi: Chciałbym żeby napis przechodził z dołu rogu do drugiej strony. Rodzaj:Sygnatura Tematyka: Assassin creed Render/stock:Tak samo na górze Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar: taki jaki na forum Napis:Psycho mindhack.dll i "ro********e cie" Inne uwagi:Chciałbym żeby "Psycho mindhacjdll. był gdzieś na środku a napis "ro********e cie" pod tym napisem. @aureox taaa dokłanie xD Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2019 #560637 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) @Psycholog banan Proszę bardzo /// Zrobił bym również avatar ale dzisiaj mam bardzo mało czasu. Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 19 Czerwca 2019 #560638 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) @Psycholog banan Tak, dało by radę @Psycholog banan Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Marcineeek. Psycholog banan i Rey dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 19 Czerwca 2019 Autor #560640 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Dało by radę coś innego z Avatarem @Marcineeek.? @Marcineeek. Fajny avatar poczekam tylko jeszcze na @Antibiotik i wtedy ocenie ;d Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Psycholog banan MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2019 #560683 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 @Psycholog banan Proszę bardzo Daje ci 2 wersje do wyboru, jedna z białą otoczką, a druga już nie. Napisałeś że chcesz aby napis był inaczej ale mój pomysł w ogóle się z tym nie zlewał więc zrobiłem tak jak jest i mam nadzieję że jednak przekonasz się do tego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 20 Czerwca 2019 Autor #560710 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Dziękuje wam bardzo temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2019 #560711 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi