Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imię:Filip
Nick:SaYaN
Doświadczenie na Stanowisku Admin:Nie posiadam dlatego chciałbym się u was sprawdzić
Znajomość SM/10: 7/10
SteamID: STEAM_1:1:210127616 31:05 21 0 active 196608
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/rodzinka/
Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera:
Od kiedy grasz na serwerze: Od 15 marca ale nie jestem pewien
Ile dziennie grasz na serwerze: Około 2-3 godzin
Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ bardzo lubię ten serwer i czuję się z nim związany , dlatego chciałbym się sprawdzić na stanowisku admina

Napisano

Myślę że mógłby dostać szanse, aktywność jak najbardziej na + doświadczenia takowego nie ma Ale normalne że każdy kiedyś zaczyna, co do wieku to tak +/- GT + lecz popraw się z "Player Time" Uzasadnił Antibiotik <3 SM jak najbardziej do przyjęcia + konto pod podanie -  jest długo na serwerze więc ludzie go znają :) 

Od Sykusia na TAK

Napisano (edytowane)
Dnia 22.06.2019 o 08:35, Sykus napisał:

Myślę że mógłby dostać szanse, aktywność jak najbardziej na + doświadczenia takowego nie ma Ale normalne że każdy kiedyś zaczyna, co do wieku to tak +/- GT + lecz popraw się z "Player Time" Uzasadnił Antibiotik <3 SM jak najbardziej do przyjęcia + konto pod podanie -  jest długo na serwerze więc ludzie go znają :) 

Od Sykusia na TAK

Skąd wiesz, że aktywność ma na + skoro nie wkleił GT???

7 godzin temu, RoyMaluch napisał:

+SM

+wiek

+aktywnosc

-doswiadczenie ale kiedys sie trzeba nauczyc wiec czemu nie tutaj 

Na TAK :) 

To samo?

Ode mnie:

+wiek,

+/-sm,

-Doświadczenie,

-GT, które nie wiesz gdzie jest, tu masz linka https://www.gametracker.com/player/SaYaN/145.239.237.109:27165/

player_time.php?nameb64=U2FZYU4%3D&host=

OD ADMINA WYMAGANE JEST, BY WYRABIAŁ CO NAJMNIEJ 7h w tygodniu...

NA NIE!

Edytowane przez WaRninG1
Napisano

Nie będę się rozpisywać rozpisali się tutaj inni i wytknęli Ci plusy. Sama widzę, że jesteś aktywny więc osobiście jestem zdecydowanie na TAK.

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...