aureox Napisano 24 Czerwca 2019 #561169 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Czołem Nie mam pojęcia czy @aquax współpracuję jeszcze z tym apsho24, ale ta reklama, która pokazuje się za każdym razem kiedy odpalimy forum jest strasznie irytująca. Wcześniej pokazywała się ona tylko raz, natomiast teraz nagle odpala mi się przy wejściu w każdy nowy temat (czyt. wbijam w jakieś podanie "reklama", przechodzę na stronę główną "reklama", otwieram byle jaki temat "reklama") W skrócie nawiązuje do tego, aby ją po prostu wyrzucić, albo po prostu dodać ją do zaprzyjaźnionych sieci, cokolwiek byle żeby już jej nie widzieć.... @LOLSON Max i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Czerwca 2019 #561174 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Co do tematu tej reklamy ja mam inny problem, gdy wchodzę na telefonie na forum to pokazuje mi się na cały ekran ta reklama i nie mogę jej zamknąć w żaden sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 24 Czerwca 2019 #561188 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 @dmkthc Próbowałeś na maksa oddalić ekran? JA wtedy zauważyłem taki mały "x" w prawym górnym rogu gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 25 Czerwca 2019 #561212 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Mam to samo co @aureox jestem za, ponieważ ta reklama jest naprawdę irytująca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Czerwca 2019 #561213 Administrator Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Reklama zostanie jedynie w formie banneru. @LOLSON Usuń ją jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Czerwca 2019 #561214 Administrator Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi