Dr4GoN Napisano 3 Lipca 2019 #561985 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: Dr4GoN Godzina, data zdarzenia: ok godziny 20:10 Mapa:cs_office STEAM_ID / IP: BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 152 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Dr4GoN [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 1 : 47343772 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.235.183.219 ' [AMXBans] ==================================== Uzasadnienie: Admin _18_ sQubany :Praga zbanował mnie za wallhacka chociaż nie zabiłem ani jednej osoby przez ściane ani nie zrobiłem nic takiego co świadczyło by o cheacie , admin nie zrobił nawet ss sprawdził mnie wcześniej i nic nie wykrył a teraz gdy wszedłem na serwer mając 120lvl zabijałem ludzi z 20lvl'ami to zbanował mnie za wallhacka chciałbym po 1 zostać odbanowany , ponieważ nie posiadam takiego cheata i również bym prosił oto aby ten admin został ukarany , ponieważ mnie nęka od krótszego czasu z góry dziękuję Edytowane 3 Lipca 2019 przez Dr4GoN Dokładny nick Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 3 Lipca 2019 #561986 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) @Squbany Praga dowody na winę gracza. 24h. @Dr4GoN zbanował Cię admin oznaczony wyżej, ma On dostarczyć dowody w 24h, jak tego nie zrobi, dostaniesz UB. Dostanie +1 do działu adminów, nie spam już w temacie. Edytowane 3 Lipca 2019 przez WaRninG1 Squbany Praga, D.a.r.k.n.e.s.s i MARCIN3K dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4GoN Napisano 3 Lipca 2019 Autor #561987 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Przed chwilą, WaRninG1 napisał: @Squbany Praga dowody na winę gracza. 24h. jaki to jest dowód 24h? uzasadnij MARCIN3K i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4GoN Napisano 3 Lipca 2019 Autor #561988 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Daj mi konkretny dowód a nie banujesz mnie bez pod stawnie twierdząc że mam nie wykrywalne cheaty MARCIN3K i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4GoN Napisano 3 Lipca 2019 Autor #561989 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Tak na oko nie mając doświadczenia nie banuje się graczy MARCIN3K i WaRninG1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4GoN Napisano 3 Lipca 2019 Autor #561990 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 4 minuty temu, WaRninG1 napisał: @Squbany Praga dowody na winę gracza. 24h. @Dr4GoN zbanował Cię admin oznaczony wyżej, ma On dostarczyć dowody w 24h, jak tego nie zrobi, dostaniesz UB. to trochę długo a mam pytanie co jeżeli ich nie znajdzie i dostane ub on bezkarnie moze mnie kickować i banować ? WaRninG1 i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squbany Praga Napisano 4 Lipca 2019 #562010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Demo Dr4gon 1. Czasy podejrzanych akcji 1:16- 1:23 Gracz od razu wiedział gdzie znajdują się dani przeciwnicy był do nich mocno skierowany celownikiem nie używając UAV 2:10 - 2.13 Taka sama sytuacja jak powyżej 3:31 - 3:35 Gracz był wcelowany do ofiary wiedząc gdziekolwiek idzie przeciwnik Proszę o wypowiedzi innych adminów o swoje spostrzeżenia zauważone @GetS D.a.r.k.n.e.s.s D.a.r.k.n.e.s.s dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 4 Lipca 2019 #562020 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 1:23 +/-B 1:46 +/-B 2:09 +B 3:30 no tutaj to już ewidentny WallHack +B Według mnie ban słuszny @Kyou D.a.r.k.n.e.s.s i Squbany Praga dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4GoN Napisano 4 Lipca 2019 Autor #562039 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 3 godziny temu, Marcineeek. napisał: 1:23 +/-B 1:46 +/-B 2:09 +B 3:30 no tutaj to już ewidentny WallHack +B Według mnie ban słuszny @Kyou A wy nigdy nie słyszeliście że ktoś biegnie? albo nie sprawdzacie starych miejscówek? bo to normalne że ktoś tam jest MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 4 Lipca 2019 #562044 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 kolejny raz gracz Dragon dostaje perma. ode mnie osobiscie 2 razy. kolejny admin banuje go wiec chyba cos z nim jest nie tak , tym bardziej nie raz mozna uslyszec od innych graczy ze gosc ewidentnie uzywa hackow a przestaje uzywac od razu jak ktorys z nas wejdzie a i tak sie zapomina i wtedy dostaje ss i perma . mysle ze kolejny unban bedzie bledem MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 4 Lipca 2019 #562052 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 (edytowane) 1:16 -B słychać kroki 2:10 -B widać nogę, potem celownik idzie na gracza. 3:31 +/-B/+B Za mało na bana. @Squbany Praga ty banowałeś, więc tylko od ciebie chcemy dowody na jego winę. @GetS 1 godzinę temu, GetS napisał: kolejny admin banuje go wiec chyba cos z nim jest nie tak , tym bardziej nie raz mozna uslyszec od innych graczy ze gosc ewidentnie uzywa hackow a przestaje uzywac od razu jak ktorys z nas wejdzie a i tak sie zapomina i wtedy dostaje ss i perma . mysle ze kolejny unban bedzie bledem Z nim jest coś nie tak, albo z wami. Co z tego, że gracze mówią, że on gra na czitach? To wy macie sami go sprawdzać, a nie że gracze powiedzą. Kolejny UB nie będzie błędem, ponieważ to nie wy, czy też my(w większości) decydujemy kto go dostanie, a demo przesłane od banującego. UB Edytowane 4 Lipca 2019 przez Kyou WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 4 Lipca 2019 #562053 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Squbany Praga dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi