Rapid.ek Napisano 21 Lipca 2019 #563226 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Witam przychodzę z propozycją zmiany map Zamiast mirage,cache,dd2 i nieraz inferno dać inne mapy 1.Mirage (standardowa mapa) 2.Vertigo (duzo graczy boi się zagrac mm na vertigo bo nie znaja mapy to można dać im okazje do poznania) 3.Overpass [dawno tej mapy nie było na serwerze,(przynajmiej ja dawno nie grałem)Przydała by się aktualizacja map na serwerze] Pozdrawiam! asassin432 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 21 Lipca 2019 #563236 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) Jestem za, żygam już tymi dotychczasowymi mapami Edytowane 22 Lipca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 21 Lipca 2019 #563270 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Spoko opcja. Jestem za aczkolwiek ( ja wolałbym train-a zamiast Veritgo, ale to tylko moja opinia ) CoSii dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564800 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Zmienialiśmy nie tak dawno na tego dd2. W następnej zmianie możemy zmienić ale tylko 1 mapę. Wrócimy do tego tematu pod koniec sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564801 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi