PodajeHazloOkon Napisano 23 Lipca 2019 #563399 Napisano 23 Lipca 2019 Witam tak jak w temacie, chce zaproponować nową klasę, oczywiście jej statystyki byłyby do dogadania Klasa: Kucacz Umiejętności: Podczas kucacnia jest praktycznie niewidoczny (niewidka taka jak w perku peleryna), zwiększone dmg z M3 i pompy zależne od inta tutaj przelicznik wystarczająco ogarnąć, żeby było okej Bronie: M3, pompa, usp/glock, HE, flash Statystyki: Proponowałbym początkowe takie, które byłyby moim zdaniem odpowiednie Inta: -5 HP: 35 Wytrzymałość: 15 Kondycja: 20 Zapraszam do dyskusji oraz ewentualnych propozycji zmiany w klasie bądź innych A3ro dodał reakcję 1
A3ro Napisano 23 Lipca 2019 #563401 Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Wczoraj o tej klasie rozmawialiśmy i czekałem tylko aż napiszesz temat. Ale ja mam trochę inną wersje tej klasy ponieważ ta co podałeś przypomina strzelca wsparcia. Kucacz: Umiejętności: podczas kucania na kosie ma niewidkę taką jak skrytobójca podczas niewidki (widać tylko cień pod nogami), +20 dmg z dgla i narzędzia ahmeda Bronie: Dgl i usp Staty: 0 inty, 20 hp, 10 wytrzymałość i 25 kondycji Grałem taką właśnie klasą na innej sieci i się dobrze spisywała i była grywalna. @elo elo 350 proszę: Cichy zabójca: Umiejętności: 2x dmg w plecy, ciche kroki i 1/4 na odrodzenie Staty: nie pamiętam ale miał napewno 40 kondycji Bronie: m4 i usp @Vix33nek! i jak? Edytowane 26 Lipca 2019 przez A3ro T3@M dodał reakcję 1
elo elo 350 Napisano 23 Lipca 2019 #563402 Napisano 23 Lipca 2019 Jestem bardziej za propozycją A3ro. A3ro co dokładnie miał cichy zabójca?
Zielun Napisano 23 Lipca 2019 #563470 Napisano 23 Lipca 2019 Jestem jak najbardziej, za wprowadzeniem kucacza na serwer.Klasa ta na pewno wystarczająco urozmaiciła by rozgrywkę i grałoby się nią przyjemnie
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564819 Administrator Napisano 6 Sierpnia 2019 Mamy już temat z przeróbkami i usunięciem niektórych klas. Nie będziemy nic nowego dodawać na tą chwilę. Trzeba tamto ogarnąć co jest. A3ro dodał reakcję 1
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564820 Administrator Napisano 6 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
23 Lip
4
6 Sie
2
Najaktywniejsi w tym temacie
aquax 2 posts
PodajeHazloOkon 1 post
elo elo 350 1 post
A3ro 1 post
Popularne Dni
23 Lip 2019
4 posts
6 Sie 2019
2 posts
Popular Posts
PodajeHazloOkon
Witam tak jak w temacie, chce zaproponować nową klasę, oczywiście jej statystyki byłyby do dogadania Klasa: Kucacz Umiejętności: Podczas kucacnia jest praktycznie niewidoczny (niewidka taka jak w
A3ro
Wczoraj o tej klasie rozmawialiśmy i czekałem tylko aż napiszesz temat. Ale ja mam trochę inną wersje tej klasy ponieważ ta co podałeś przypomina strzelca wsparcia. Kucacz: Umiejętności: pod
aquax
Mamy już temat z przeróbkami i usunięciem niektórych klas. Nie będziemy nic nowego dodawać na tą chwilę. Trzeba tamto ogarnąć co jest.