PodajeHazloOkon Napisano 23 Lipca 2019 #563399 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Witam tak jak w temacie, chce zaproponować nową klasę, oczywiście jej statystyki byłyby do dogadania Klasa: Kucacz Umiejętności: Podczas kucacnia jest praktycznie niewidoczny (niewidka taka jak w perku peleryna), zwiększone dmg z M3 i pompy zależne od inta tutaj przelicznik wystarczająco ogarnąć, żeby było okej Bronie: M3, pompa, usp/glock, HE, flash Statystyki: Proponowałbym początkowe takie, które byłyby moim zdaniem odpowiednie Inta: -5 HP: 35 Wytrzymałość: 15 Kondycja: 20 Zapraszam do dyskusji oraz ewentualnych propozycji zmiany w klasie bądź innych A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 23 Lipca 2019 #563401 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Wczoraj o tej klasie rozmawialiśmy i czekałem tylko aż napiszesz temat. Ale ja mam trochę inną wersje tej klasy ponieważ ta co podałeś przypomina strzelca wsparcia. Kucacz: Umiejętności: podczas kucania na kosie ma niewidkę taką jak skrytobójca podczas niewidki (widać tylko cień pod nogami), +20 dmg z dgla i narzędzia ahmeda Bronie: Dgl i usp Staty: 0 inty, 20 hp, 10 wytrzymałość i 25 kondycji Grałem taką właśnie klasą na innej sieci i się dobrze spisywała i była grywalna. @elo elo 350 proszę: Cichy zabójca: Umiejętności: 2x dmg w plecy, ciche kroki i 1/4 na odrodzenie Staty: nie pamiętam ale miał napewno 40 kondycji Bronie: m4 i usp @Vix33nek! i jak? Edytowane 26 Lipca 2019 przez A3ro T3@M dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Lipca 2019 #563402 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Jestem bardziej za propozycją A3ro. A3ro co dokładnie miał cichy zabójca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielun Napisano 23 Lipca 2019 #563470 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Jestem jak najbardziej, za wprowadzeniem kucacza na serwer.Klasa ta na pewno wystarczająco urozmaiciła by rozgrywkę i grałoby się nią przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564819 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Mamy już temat z przeróbkami i usunięciem niektórych klas. Nie będziemy nic nowego dodawać na tą chwilę. Trzeba tamto ogarnąć co jest. A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Sierpnia 2019 #564820 Administrator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi