niesmiec Napisano 1 Sierpnia 2019 #564333 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 W regulaminie nic nie ma o trutkach przed 7 sekundą. Na co zwróciłem 2 razy uwagę na czacie przez u@. Oprócz tego ten 7 sekund to bardzo wybiórczo sprawdzają. 2 razy mina postawiona przed 7 sekund i raz predator puszczony przed 7 sekundą. Wszystko na tej samej mapie gdzie ja dostałem bana. Już raz pisałem, jak już admini chcą być tacy regulaminowi to niech się stosują W PEŁNI do tego regulaminu. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 minutes and 9 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Wodecki [AMXBans] Reason : ' trutki przed 7 sekuną. naucz się : ) ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 8553495 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.9.125.36 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Sierpnia 2019 #564339 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Nauczysz się kiedyś, że TRUTEK/KSÓW/RAKIETEK/PIORUNÓW i SCANÓW przed 7 sekundą nie wolno? Dostałeś wiele razy upomnienie, ale one nic nie dawały. 2:02 - Trutka w 2:26, 3 sekundy jeszcze i wszystko OK, ale nie po co to komu. 9:34:87- Trutka 2:24 sekunda, ale mimo wszystko przed 7 sekundami. 10:15 To samo 2:28. 10:34:70+ To samo co wyżej Po tych akcjach dostałeś bana i powiedz mi, czy Ty serio uważasz, że trutki nie przeszkadzają? Co jeśli położysz gdzieś obok bsa na swoim respie a ktoś chce pakę podłożyć? MOIM zdaniem powinno być w reglaminie napisane, że nie wolno trutek przed 7 sekundą, bo nie każdy to wie HLTV-1908011146-fy_pool_day.dem (1).zip aureox i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niesmiec Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564342 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Jeszcze raz: w regulaminie nie ma o trutkach przed 7 sekundą rundy! Tego dotyczył post i tutaj powinienem skończyć Ale... Trutki przeszkadzają i mają przeszkadzać, po to są. Trutka to nie mina. Znika po paru sekundach. Ja nie rushuje z trutką na wasz bs. żeby szybko natłuc ludzi co sie jeszcze nie ruszyli. Co do paki i hostów to już inna sprawa ale też mogę coś dać od siebie. Jeśli ktoś chce bombe podlozyć to może to zrobić. Może mam w niego jeszzce nie strzelać? Tak samo z hostami. Trutkę można ominąć, jest widoczna. To nie jest błyskawica, czy rakieta wysłana z respa na respa. Przed tymi nie można sie obronić ani praktycznie ruszyć z respa. Trutka ma chronić mnie przed rushem druzyny przeciwnej i w tym celu się sprawdza. Nie fair było by to, że mam czekać 7 sekund gdy wróg po 3 już jest 2 metry ode mnie. Aha i nigdy nie dostaje upomnień. Zawsze dostaje od razu bana. A PÓŹNIEJ admin piszę, że czegoś tam nie wolno. To tak jakby policja cię zatrzymała i dała ci mandat, a zaraz później upomnienie aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Sierpnia 2019 #564344 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Nawet na demku widać jak pisze na tym @@ pierdzielony komunikat, chyba, że ślepy jesteś i nie widzisz. Podam przykład: Mapa cs_italy2. Ty jesteś w TT kładziesz swoją trutkę na dole albo na dachu domku z hostami, a przeciwnik wchodzi oknem i zaczyna go coś bić, a chce wziąść hosty, ale pada bo jak 3 trutki na sobie postawisz to zabiją w 2 sekundy skoro 1 po 70 bije i jak ma wziąś hosty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niesmiec Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564345 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) A nie oglądałęm, być może. Ale jeszzce raz: To nie tego dotyczy skarga! Daj spokój tym hostom już Mówię o tym, że nigdzie nie ma o stawianiu trutki przed 7 sekundami. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez niesmiec CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Sierpnia 2019 #564351 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Ty dalej nie rozumiesz.... Hosty to Tylko przykład... Z trutką jest tak jak z rakietami itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niesmiec Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor #564352 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Ty dalej nie rozumiesz aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Sierpnia 2019 #564355 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, elo elo 350 napisał: MOIM zdaniem powinno być w reglaminie napisane, że nie wolno trutek przed 7 sekundą, bo nie każdy to wie A to Ty swój regulamin masz czy jak? Stosujesz się do regulaminu serwera - proste i logiczne. Sam napisałeś że twoim zdaniem "powinno" to być w regulaminie, powtórzę "powinno" i na dodatek twoim zdaniem, ale skoro nie ma to tak trochę wymyślasz własne punkty w regulaminie. @LOLSON #ZW Proszę też już więcej nie spamować, ktoś z wyższej to zakończy. CukierkowyMario, RYBSON i PodajeHazloOkon dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Sierpnia 2019 #564636 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Na prośbę opiekuna otwieram temat i zostawiam mu tą sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Sierpnia 2019 #564939 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Nie ma czegoś takiego w regulaminie jak sam zauważyłeś Elo, tak więc nie powinieneś banować za to. Przykro mi ale otrzymujesz kolejne ostrzeżenie. RYBSON, elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Sierpnia 2019 #564944 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi