wandi Napisano 7 Sierpnia 2019 #564895 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Zawsze jak odpale CS:GO to włącza mi się forum w przeglądarce, o co chodzi? @Knopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565275 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Sierpnia 2019 #565276 Administrator Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 To tajemne haxy Multi-Kupska. A tak szczerze to pierwsze słyszę. Nie mam pojęcia. Czy ktoś tak jeszcze ma? asassin432 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565279 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Siedzę na forum, zamykam przeglądarkę, odpalam cs go, nie mogę nic zrobić w grze, muszę zminimalizować i wyłączyć forum, wtedy mogę normalnie grać, serio jest to denerwujące a nawet wk*********e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Sierpnia 2019 #565280 Administrator Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Nawet jak byśmy chcieli to nie ma takiej możliwości by ingerować w twoją przeglądarkę czy komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565281 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 No cóż, poczekajmy, może ktoś też tak ma ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 10 Sierpnia 2019 #565282 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 @aquax Ja miałem tak samo, włączyłem globala, żeby pograć na codzie 200, wychodze z gry, a tu forum odpalone, a wcześniej nie miałem, więc no. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 10 Sierpnia 2019 #565284 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 zerknij czy na steam w biblioteka/csgo/wlasciwosci/opcje uruchamiania nie ma wprowadzonej jakiejs komendy zwiazanej ze strona forum albo cos podobnego . Moze jakis blad znalazl sobie tam miejsce i teraz Cie laczy z automatu. Jesli nie to sprobuj zrobic spojnosc plikow w ostatecznosci jakis reset :< szok elo elo 350 i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565291 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 - opcje uruchamiania puste - zrobiłem spójność no i niby działa poczekajmy tak ze 3 dni czy sytuacja się nie zepsuje i będzie fajnie joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 10 Sierpnia 2019 #565292 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) 43 minuty temu, wale se wiadro napisał: - opcje uruchamiania puste - zrobiłem spójność no i niby działa poczekajmy tak ze 3 dni czy sytuacja się nie zepsuje i będzie fajnie -high -nod3d9ex -nojoy -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -novid +mat_queue_mode 2 +exec "nazwa Twojego cfg" +cl_forcepreload 2 daj to sobie w parametry startowe -hihh ustawia sie na wysoki priorytet gry , nod3d9ex to jest do optymalizacyji gry , nojoy nie uzywa josticka w grze [utrudnia prace myszki wlaczony] parms accel i spd to lepszy odbior hz i akceleracji myszki , bezposredni odczyt wylacza , novid nie masz video jak odpalasz gre , mat_queue poprawia wydajnosc gry i fpsy, cl_forcepreload rowniez pod FPS. Daj sobie 1 moze to zmieni cos. Wpisz w menu start msconfig /wejdz w opcje uruchamiania /wybierz liczba procesorow na max bo pewnie masz 1 jak kazdy komp , intel wymusza 1 a ja mam np 12rdzeni. Zrob to zrob sobie rr pc i na nowo spojnosc i sprobuj grac Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez joolz wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor #565293 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) aaa w jakim celu? /// edit już nie otwiera się normalnie xD Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez wale se wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor #565686 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Temat można zamknąć skoro i tak mi nie pomoże, dzięki każdemu za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Sierpnia 2019 #565687 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi