doricki2202 Napisano 7 Sierpnia 2019 #564965 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry:pieniąrzek Godzina, data zdarzenia:18:30 07.08.2019 Mapa:awp_kox STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:ban za to że admin mnie wyzywa (suzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 7 Sierpnia 2019 #564966 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 @Futrzak6913 zapraszam do tematu. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futrzak6913 Napisano 7 Sierpnia 2019 #564970 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 awp_kox_mh 19:37 http://o29a.gotv.pro/srv56259/auto-20190807-1913-awp_kox_mh.dem.zip 10:32 Ja mówię : a może tobie damy bana na perma bo płaczesz co chwilę, 10:38 Odpowiada pieniąrzek A bo jestem ty frajerze, weź zamknij ryj 10:42 pytam co mam zrobić? Zamknąć ryj bo ty już mnie denerwujesz 10:48 Admin| kolosek mówi: Pieniąrzek może by tak grzeczniej... 10:55 no to niech przestanie bo ostatnio mnie wyzywał frajer głupi - czegoś takiego nie było, poproszę demko awp_lego_x_MH 19:39 http://o29a.gotv.pro/srv56259/auto-20190807-1924-awp_lego_x_MH.dem.zip 00:04 wkroczyłem w akcje samoobrony słownej iż nie pozwolę by jakieś dziecko obrażał mnie od frajerów i rozkazywało mi co mam robić a tym bardziej że zmyśla coś czego nie było. "pieniąrzek ty kurwo zj****a ja Cię wyzywałem? Teraz Cię będę wyzywał ty szmato masz bana na 2h i wk*****j ty gnoju je***y 00:11 odpowiada - no i ch*j Ci w dupe, jeb się Przypomnę iż za każdym razem gdy jesteś na serwerze masz jakieś żądania od administracji, obrażasz graczy którzy nie grają tak jak ty chcesz np "Noscopy,kosy" a przypomnę ci dziecko drogie iż serwer nie ma w regulaminie czegoś takiego jak noscopy czy kosy, a więc każdy ma prawo grać tak jak chce oprócz kampienia w miejscu (wieżyczka,balkon) powyżej 15 sek. oraz zabijania się komendą "Kill" np: Gdy ktoś chce cie dobić z kosy a ty masz zbindowane "kill". Jest to tak zwane utrudnianie gry innym graczom, Jeśli zachowanie twoje się nie zmieni wobec innych graczy (Obrazy, rozkazy) będziesz ostrzegany 2 razy jeśli to nie pomoże będzie to za trzecim razem będzie mute na 30 minut a jak sytuacja po 30 minutach się powtórzy będzie kara mute coraz dłuższa (30m,1h,2h,3h,4h itp) Jeśli mute nie pomoże i będzie obraza pisemna na czacie zaskutkuję karę tak zwanym banem czasowym. Myślę że przemyślisz swoję zachowanie i zmienisz stosunek używania mikrofonu na serwerze i kulturę do graczy i Administracji Przepraszam za moje skandaliczne zachowanie joolz dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolosek85 Napisano 7 Sierpnia 2019 #564978 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Prawdą jest ze @Futrzak6913 zachowal sie niestosownie jak na admina przystalo ,ale zostal obrazony i sprowokowany przez gracza "pieniąrzek " za to ze @Futrzak6913 powiedzial cyt" a może tobie damy bana na perma bo płaczesz co chwilę " moim zdaniem jest to karygodne zachowanie jak na gracza przystalo zeby wyzywac admina bo cos takiego powiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 7 Sierpnia 2019 #564983 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 Panowie nie róbcie spamu w temacie, co do bana jak wrócę z urlopu to się tym zajme, na razie zamkne, by nie było spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 7 Sierpnia 2019 #564993 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 53 minuty temu, WaRninG1 napisał: Panowie nie róbcie spamu w temacie, co do bana jak wrócę z urlopu to się tym zajme, na razie zamkne, by nie było spamu. No chyba sobie jaja robisz, że gość ma czekać aż ty wrócisz z urlopu skoro są inni ubt i równie dobrze oni mogą to zrobić. Jutro w temat zajrzy również Opiekun owego admina Rekuseq Temat zostaje otwarty, do reszty apeluję o powstrzymanie się od zbędnego spamu. MlodyToJa, WaRninG1, Rekuseq i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Sierpnia 2019 #565039 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Zacznę od gracza, czyli @doricki2202. Ban na pewno się należał gdyż prowokowałeś admina jak i go w lekkim stopniu wyzywałeś. Z tym banem jedyne co mogę się kłócić, to jego długość, bo jak dla mnie nie były to zbyt poważne wyzwiska i ban na 1h spokojnie by wystarczył. Ban minął, ale na przyszłość postaraj się ugryźć w język Co do Ciebie @Futrzak6913.. Zachowanie jak na admina jest karygodne.. Jako Admin powinieneś zapanować w spokoju nad każdą sytuacją. Tutaj wybuchłeś wyzwiskami, za co wyciągnę konsekwencję. Dostajesz +1 w dziale admina za te wyzwiska, natomiast ban jak dla mnie słuszny, więc za to Ci nie dodam dodatkowego ostrzeżenia. Resztę wyjaśnię Ci na pw. Na demku @doricki2202 wspominałeś, że już kiedyś ten admin Cię obrażał. Nie mam na to jednak dowodów, więc nie będę go za to karał. Temat jak dla mnie zakończony więc zamykam. WaRninG1, Futrzak6913, joolz i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Sierpnia 2019 #565040 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi