Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia: 21;25  11.08.2019
Nick gracza:  Klimas

Dowody: Demko ;) 
Świadkowie: Serwer, który i tak stał za adminem ... ale demko jest ;) 
Uzasadnienie: Napisałem do admina Zeby sprawdził jednego gracza 3 razy na u@ pisałem, gracz wszedł dosłownie na sekunde na spekta, zmiana mapy na drugiej mapie olał to ... twierdził że gracz nic nie ma, po czym powiedziałem że ma wejść i sprawdzić jeszcze raz tego gracza, usłyszałem  ze gó**o moge itd... i zostałem nawyzywane od ku**w ;) Aquax wie o co chodzi...  bo gadałem z nim na ts tydzien temu w sprawie innego admina,  powiedziałem do admina że nie wywiązuje się ze swoich obowiązków i prawdopodobnie straci admina,  po czym dostałem bana za obraze ... ;) Nie wspominając że jego wielcy koledzy nawyzywali mnie od uj wie czego ;) ... Kolego klimas adminie, jestem na tej sieci od 4 lat :) Wbijam sobie sprawdzam graczy bo znam się na tym i pomagam w łapaniu cziterów z przyjemnosci... Skoro daje Ci na u@  zgłoszenie to twoim za*****m obowiązkiem jest wejść i go sprawdzić..  ;) A jak masz to w du**e i wolisz nawyzywac mnie przy  kolezance i kolegach, to obiecuje Ci stracisz tego admina ;) 

Demko dowodem... Aczkolwiek i tak  pewnie z aquaxem na ts pogadam jak będzie ;)  Także młody ogarnij się. 

Napisano

Demko, hmm skoro admin jest niekompetentny i zawinił, to niech wstawia, chyba że  ktoś z ubteam sobie pobierze demko, mi na tym nie zależy..  chciałem tylko pokazać jakich macie adminów... po banie wbiłem na serwer, to admin dalej mnie obrażał, i wjeżdżał na moją rodzinę :) Czy zostanie ukarany czy nie, wisi mi to, ja tu tylko na tych serwerach pomagam łapać cziterów.. 3 razy mówiłem, nie jesteś pewny że ktoś czituje, zejdź pokaże Ci, pokaże spalone akcje itd.. Ehhh gdzie te czasy jak w 1.6 że każdy admin naprawdę ogarniał i potrafił ogarnąć serwer, a nie tylko nawyzywać rodzine od ku**w ... Także ja swoje napisałem demko możecie pobrać i zobaczyć wszystko czarno na białym To tyle, a ja dalej będę wspierał serwery M-H :)

Pozdrawiam stary bywalec :) 

Napisano
1 godzinę temu, amandile napisał:

Demko, hmm skoro admin jest niekompetentny i zawinił, to niech wstawia, chyba że  ktoś z ubteam sobie pobierze demko, mi na tym nie zależy..  chciałem tylko pokazać jakich macie adminów... po banie wbiłem na serwer, to admin dalej mnie obrażał, i wjeżdżał na moją rodzinę :) Czy zostanie ukarany czy nie, wisi mi to, ja tu tylko na tych serwerach pomagam łapać cziterów.. 3 razy mówiłem, nie jesteś pewny że ktoś czituje, zejdź pokaże Ci, pokaże spalone akcje itd.. Ehhh gdzie te czasy jak w 1.6 że każdy admin naprawdę ogarniał i potrafił ogarnąć serwer, a nie tylko nawyzywać rodzine od ku**w ... Także ja swoje napisałem demko możecie pobrać i zobaczyć wszystko czarno na białym To tyle, a ja dalej będę wspierał serwery M-H :)

Pozdrawiam stary bywalec :) 

Jak dajesz skargę na admina, to Ty powinieneś mieć dowody na winę admina. Temat zamykam.

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...