RYBSON Napisano 15 Sierpnia 2019 #566009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nick: RybsonWiek: 18Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Duże, byłem już modkiem więc wiem z czym to się je. Posiadasz mikrofon?: TakDlaczego właśnie Ty?: Nie będę się tu zbytnio rozpisywać - lać wody i pisać jaki och i ach ja jestem. Będzie krótko zwięźle i na temat. Składam podanie bo myślę, że po prostu nadaje się do bycia modem. Dobrze radzę sobie pod presja. Kiedy sytuacja tego wymaga potrafię zachować spokój i opanowanie (wbrew pozorom ). Przyda się kolejna para rąk do pomocy tym bardziej, że na naszym serwerze siedzi dosyć spora ilość użytkowników, którzy nie zawsze otrzymują pomoc. Nie wspomnę już o mojej aktywności na ts ;). Staż na sieci: Na ts'ie udzielam się 2 latka, jeśli chodzi o forum widać na profilu.Co wprowadzisz na naszego Ts? Systematyczność, pilnowanie porządku i przede wszystkim zwracanie uwagi na użytkowników helpdeska. Dodatkowy mikrofon do pomocy Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Jeśli mam być szczery nie pamiętam, od czasu nowego silnika ts ani razu - jeśli się mylę to trudno; widocznie powód bana był mało ważny. BĘDĘ PILNOWAĆ DATY NA KANAŁACH OBIECUJE XD. Pozdrawiam, Suczka Multi-Head Baniatowaty, aureox, Missia i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 15 Sierpnia 2019 #566013 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Kiedyś już byłes na ts3 modem to jakieś doświadczenie jest , tylko jest jeden haczyk , czy jak będzieta grać ekipą w tego LOLA to będzie powtórka z rozrywki , że nikt nie wejdzie pomóc użytkownikowi ? :v jestem neutralnie nastawiony Nie wszystkich tylko ekipe od LOLA xD Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez femarix RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 15 Sierpnia 2019 #566031 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Nic do Ciebie nie mam ale uważam, że byłeś już moderatorem ts'a i warto dać szansę innym. Jestem na nie. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 15 Sierpnia 2019 #566050 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 3 godziny temu, RYBSON napisał: BĘDĘ PILNOWAĆ DATY NA KANAŁACH OBIECUJE XD. pewnie k***a juz ci wierze nie no rybka jako modek dobrze sie sprawowal, zna sie na tym, czesto jest na tsie wedlug mnie ty i born to najlepsi kandydaci pozdro RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 17 Sierpnia 2019 #566269 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Widać, że zależy, aktywność wysoka, doświadczenie masz, kultura na poziomie.Oby tylko gra w lola nie kolidowała z tą rangą ;> Może być ciężko, ale walcz, jak nie ta rekrutacja to następna Jestem na tak RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566434 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Zapraszam na 3 tygodniowy okres próbny. RYBSON i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Sierpnia 2019 #566435 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi