Skocz do zawarto艣ci

UBT joolz

joolz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: joolz.
Link do BanID:聽https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:3941337
CS 1.6/CS:GO:聽 1.6 i cs:go聽 ( 13.906h + 10,108h )
Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: wlaczone w telefonie i na laptopie na glowna strone aczkolwiek w pracy mam slaby zasieg :)
Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): TAK
Co艣 o sobie: Mila osoba , lubie pomagac innym , ktorzy maja problemy czy to z Cs czy poza Cs. Nie jeden mamy przyklad pomocy chocby z FPS ( @No Pr0blem聽i inni).聽
Do艣wiadczenie: Nie chwalac sie lanami , ESL , ESEA czy innymi ligami to spore . od 1.5 do teraz.
Dlaczego Ty: Sprawowalem sie na innej duzej sieci , wyroznienie za 100% celnych banow ale rowniez wylapywanie "dobrze sie kryjacych" , np adminow :)聽lub tutaj (czesto ludzie maja problem z SS albo czymkolwiek po moich banach , a demko mowi samo za siebie),聽mam czas z rana i w nocy , popoludniami rowniez gdy jestem w Polsce ale praca takzw聽pozwala w popoludnia dzialac. Jesli przydadza sie kolejne rece do pracy to moge pomagac , zawsze ktos moze miec urlop , a ktos zajecia poza forum i CS. Doswiadczenie mam bardzo duze i niektorzy to wiedza ,a moze niektorzy tak nie uwazaja. AMXbans znam , UBT i moderator oraz inne funkcje na roznych sieciach mowia same za siebie . Reszte decyzji zostawiam dla Was. Pozdrawiam聽

Edytowane przez joolz
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w.
W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,
Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...